Ioniță de la Clejani își apără fiica și nevasta: “Margherita a avut o cădere de calciu. Viorica e ca o leoaică”

clejanii.jpg

Familia Clejanilor, în formulă completă
Foto: Arhivă personală

Sâmbătă, 23 mai, zi agitată în familia Clejanilor. După ce Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi, a provocat dimineață un accident rutier, pe fondul consumului unor subtanțe interzise, a venit rândul părinților ei să dea explicații. Mama fetei a reacționat virulent, însă Ioniță, mai temperat, a ieșit spre seară să le scuze pe amândouă.

Ziua de sâmbătă a început prost pentru Margherita de la Clejani, care a provocat un accident, în jurul ore 06.00, pe bd. Gheorghe Șincai din Capitală. Testul cu aparatul alcooltest a ieșit negativ, însă problemele au apărut după testarea cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. Fata Clejanilor a ajuns la sediul INML pentru recoltarea probelor biologice, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

viorica-cu-furtunul.jpg

viorica cu furtunul
Reporterii au fost puși pe fugă de Viorica de la Clejani
Foto Captură video Antena 3

Viorica i-a stropit pe reporteri cu furtunul de grădină

Problemele nu s-au încheiat aici, căci Viorica, mama Margheritei, a luat foc în momentul în care s-a trezit cu reporterii în fața casei și a reacționat impulsiv. Viorica a ieșit la poarta casei, acolo unde se aflau jurnaliștii, și i-a întâmpinat cu un furtun de care s-a folosit pentru a-i goni. Printre jeturile de apă, în filmarea făcută de reporteri se poate auzi cum Viorica declară supărată că cei prezenți reprezintă o "'ţară de drogaţi". Clipul video a fost urcat în mediul online, dar şters la puţin timp.

Ioniță de la Clejani: "Pe lume mai ai și hopuri de depășit"

"Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi. Și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică. Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grijă ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul. Dar, esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!", este punctul de vedere pe care Ioniță de la Clejani l-a transmis, printr-un email, redacțiilor.

Citește și:

Margherita de la Clejani, despre accident: «Îmi făceam buzele în oglindă. Nu mai declar nimic presei din România, eu sunt de la Hollywood»

Viorica încearcă să "spele" faptele Margheritei! I-a stropit pe reporteri cu furtunul de grădină: "Sunteţi o ţară de drogaţi"!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1