Ion Ţiriac: "Mănânc foarte puţin, fiindcă sunt gras"

6-act-domeniul-balc.jpg

Maşinile au fost dezinfectate la intrarea pe domeniul de la Balc

Gata şi ediţia 2019 a vânătorii de mistreţi, organizată de Ion Ţiriac la Balc (Bihor)! Partida la care au participat milionarii Europei a fost împărţită în trei reprize, dintre care două s-au desfăşurat vineri, iar una – sâmbătă.

Din cauza epidemiei de pestă porcină, fiecare maşină a fost dezinfectată la intrarea pe domeniul de vânătoare, iar veterinarii au prelevat probe din animalele împuşcate. Potrivit unor surse, vineri au fost răpuşi peste 150 de mistreţi. Printre invitaţi s-au aflat prinţul Dimitrie Sturdza, designerul italian Stefano Ricci, germanul Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului auto, şi Csanyi Sandor, preşedintele OTP Bank din Ungaria.
Oamenii de afaceri au plecat sâmbătă după-amiază, la bordul unor avioane private, încântaţi de clipele de relaxare petrecute pe domeniul magnatului român. Designerul Filippo Ricci a fost în extaz: „Mi-a plăcut mâncarea, dar nu mă întrebaţi ce am mâncat, denumirea, că nu ştiu”. Cel mai vorbăreţ a fost tatăl lui Filippo, celebrul designer Stefano Ricci, care susţine că “a fost o excursie fantastică. La petrecere am avut jazz, mâncare bună şi conversaţii interesante”.
Şi Ion Ţiriac e mulţumit. “A fost cel mai bun an. Să sperăm că şi anul viitor există. Depinde de ciuma asta”, a spus fostul tenisman, cu referire la ameninţarea pestei porcine. Vânatul va fi împărţit la azilele de bătrâni, la casele de copii şi la cei 80 de oameni care au lucrat la organizare. „De cântat n-am mâncat, şi de mâncat mănânc foarte puţin, pentru că sunt prea gras”, a glumit miliardarul. 

 

Loading...

Citește și

  • Peste câteva luni schimbă prefixul, va împlini 80 de ani, însă are o inimă de ştrengar! Indiferent de anii din buletin, Ion Ţiriac tot are lipici la dame, şi în general la sportive. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute în compania fostei campioane la gimnastică ritmică Irina Deleanu (43 de ani). După trei relaţii eşuate, doar Ţiriac a mai făcut-o să râdă, ceea ce este un semn bun.

  • Ileana Lazariuc Ion Tiriac copii

    De când a intrat în familia lui Ion Ţiriac (78 de ani), singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, Ileana Lazariuc şi-a scos din agendă apariţiile mondene. Ea se dedică afacerii cu haine, pe care o are de trei ani, dar, mai presus de toate, familiei și celor doi băieți minunați.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1