Ion Haiduc, vești bune pentru fanii serialului ”Vlad”: «În curând, ne revedem pe platou, la filmări, Doamne ajută»!

12_ion-haiduc-dreapta-al-turi-de-dani-popescu-si-emilian-oprea-colegii-din-vlad.jpg

ion haiduc
Ion Haiduc (dreapta), alături de Dani Popescu și Emilian Oprea, colegii din "Vlad"
Foto Arhivă personală

Marele actor Ion Haiduc care, la 72 de ani, figurează pe afișele a 12 spectacole de teatru, vine cu o veste bună pentru fanii serialului ”Vlad”, ale cărui filmări au fost întrerupte brusc, pe 23 martie, din cauza pandemia de coronavirus. Iată că, după o pauză de mai bine de două luni, Ion Haiduc, unul dintre artiștii care joacă în această producție tv de succes, a postat azi pe Facebook îmbucurătoarea veste.

”În curând, ne revedem pe platou, la filmările pentru ”Vlad”, Doamne ajută!”, a anunțat azi Ion Haiduc, pe Facebook. Fanii s-au și grăbit să-și manifeste bucuria reîntâlnirii cu protagoniștii Bebe Cotimanis, Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Adrian Nartea sau cu Anghel Damian: ”Așteptăm cu mare drag serialul! Sănătate și numai bine! Doamne-ajută!” sau ” Gata cu pandemia să-nceapă filmările!”. 

ion-haiduc-in-serialul-vlad

ion haiduc in serialul vlad
Ion Haiduc îl interpretează în serialul ”Vlad” pe Petre Anuței (nea Petre), tatăl lui Adrian

Pentru Ion Haiduc, care în serialul ”Vlad” , de la PRO TV, interpretează rolul lui Petre Anuței (nea Petre), tatăl lui Adrian, viața e o continuă provocare, iar trecerea anilor nu-l sperie câtuși de puțin, regăsindu-l și la 72 de ani pe scena de care nu se poate despărți.

ion-haiduc-si-iubita-alexandra.jpg

ion haiduc si iubita sa
Ion Haiduc, alături de iubita sa, Alexandra, mai tânără cu 43 de ani

Ion Haiduc are o iubită mai tânără cu 43 de ani 

Artistul se menține în formă, se îmbracă ca un licean și are o iubită mai tânără decât el cu 43 de ani, pe actriţa Alexandra Aga. Haiduc face haz, pe seama vârstei: "Am intrat în faza femeilor care au sărit de 35 de ani și intră în panică dacă le întrebi câţi ani au", a spus el, pentru adevarul.ro. Recent, artistul a postat pe conturile sociale o fotografie de acum mai bine 30 de ani, fiind apreciată și de fanii serialului ”Vlad”. 

vlad.jpg

vlad
Afișul celebrului serial de la PRO TV

Ion Haiduc își folosește vocea din plin, însă nu mulți știu că, în 2012, a suferit o operaţie delicată: „Am avut un nodul pe coarda vocală, un medic din Timişoara m-a operat. Mi-a cerut să semnez pentru operaţie pentru că şi-a dat seama că e mai mult decât o excrescenţă. Operaţia a durat 40 de minute. Era o tumoare, dar nu, nu era cancer.

Ion Haiduc figurează în mai multe spectacole ale Teatrului Nottara, aflate însă acum în pauză: ”Mitică Popescu”, ”Vacanţă în Guadalupe”, ”Despre olteni, cu dragoste”, ”Figaro”, ”Mentorul”, ”Fazanul”, ”La doi paşi de Mullingar”, ”Roman teatral”, ”Şi din 10 n-a mai rămas niciunul”, ”Trei nopţi cu Madox”,  ”Poker face” sau în ”O noapte furtunoasă”.

 

Citește și 

Ion Haiduc, dezvăluiri despre meseria de actor: «M-a ferit Dumnezeu de invidie»

Iubita actorului Ion Haiduc face ravagii la “Bravo, ai stil!”

Loading...

Citește și

  • Celebrul artist Ion Haiduc (71 de ani) este pensionar cu acte, însă continuă să urce pe scena Teatrului ”Nottara”, din Capitală, unde, surpriză!, e distribuit în 12 piese. Nu se dă bătut, cu atât mai mult cu cât are o iubită mai tânără cu 43 de ani, actriţa Alexandra Aga. Ion Haiduc a menţionat într-un interviu că marea lui teamă e să nu rămână fără memorie şi fără voce: ”Am avut colegi care urcau pe scenă şi se întrebau ce caută acolo. Trist”.

  • Ion Haiduc, deşi are 70 de ani, este implicat în tot mai multe proiecte artistice, nu are de gând să se retragă prea curând de pe scenă. Actorul a mărturisit că şi-a găsit echilibru, dar şi că, teatrul îl ţine pozitiv, şi ferit de griji.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1