Ion Haiduc, despre iubita mai tânără cu 43 de ani: “Toată viața am fost un rebel”

img_0104.jpg

ion haiduc
Ion Haiduc este actor la Teatrul Nottara
foto: Oana Pascaru

Iubirea nu are vârstă, nici limite! Asta o spune celebrul actor Ion Haiduc (69 de ani), care se iubește patimaș cu Alexandra, o artistă cu 43 de ani mai tânără. Prezenți joi, 28 septembrie, la lansarea cărții “Cu ricșa prin orașul viitorului”, scrisă de Marina Almășan, artistul ne-a vorbit despre relația lor amoroasă.

Apropiații lor susțin că se pregătesc de o nuntă ca în povești. Însă Ion Haiduc  ne-a declarat că între el și tânăra actriță Alexandra Aga ar fi, în acest moment, doar o prietenie frumoasă.

“Toată viața mea am fost un rebel din toate punctele de vedere! Pot să îți zic că am o relație de prietenie cu Alexandra, ea are grijă de mine, eu am grijă de dânsa și uite așa mergem înainte", a declarat actorul pentru Click!

img_0054.jpg

ion haiduc
Ion Haiduc și iubita lui, Alexandra
foto: Oana Pascaru

 

Ion Haiduc ne-a mai povestit și despre intervenția chirurgicală suferită în 2011. “Cu sănătatea stau foarte bine, ce am avut a fost o chestie trecătoare la gât. A fost o boală profesională, nu mai merg la control că nu am de ce. Beau bere, beau de toate, însă nu fumez, nu din cauza asta. Totul este pentru că vine o vreme când trebuie să mai lași din unele bucurii ale vieții pentru binele sănătății tale”, a conchis Ion Haiduc.

Loading...
 
 

Citește și

  • regizori, actrite, iubite, copile, solista, scena

    Ei sunt vioara întâi în filme, iar ele actriţe la debut. Greii scenei româneşti îşi întreţin succesul profesional şi cu iubire proaspătă, aşa că şi-au luat la braţ femei desprinse parcă din reviste: frumoase, tinere şi sexy. Ioan Cărmăzan se pare că s-a cuplat cu o moldoveancă brunetă, care în 2014 a făcut furori la “X-Factor”.

  • Actorii celebrului Teatru bucureştean ”Nottara” sunt în al nouălea cer, căci, duminică, după zece luni de jucat în altă clădire, ei vor reveni acasă, de pe Bulevardul Magheru. Spectacolele se reiau cu piesa ”Trei nopţi cu Madox”, de Matei Vişiniec, în regia lui Mihai Lungeanu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1