Ion Dichiseanu a împlinit 86 de ani: «Îmi place să mă respect, pentru că nu trăim de două ori»

dichi13-dichiseanu-si-fuego-poza-buna.jpg

Ion Dichiseanu și Fuego au filmat o emisiune de colecție

În tinerețe, actorul frângea inimi, dar și acum, la cei 86 de ani împliniți duminica trecută, Ion Dichiseanu și-a păstrat șarmul de cuceritor.

El a fost serbat mai întâi de Paul Surugiu - Fuego la emisiunea lui de la TVR 2, „Drag de România mea”, unde i-a dăruit un fular personalizat.

„Familia i-a fost aproape maestrului, de la superba Simona Florescu (fosta soție – n.r.), la micile nepoate, Anastasia și Amira, fiica lui, Ioana și ginerele, poetul Adrian Artene”, a spus Fuego.

Ion Dichiseanu a fost serbat de familie la Restaurantul Jariștea. Actorul se menține cu un stil de viață fără excese.

„Sunt activ, îmi place viaţa, muzica și ador să dansez. Dietă, da! Îmi dau peste mână la nişte mâncăruri. E bine să fim atenţi la acest aspect. Cum simt că am luat în greutate, intru în alertă. De obicei nu mănânc mult. Îmi place să degust, apoi, stop cadru! Sunt un om normal. De băut, la fel. Puţin. Îmi place să mă respect, pentru că nu trăim de două ori, o viaţă avem”, a spus actorul pentru „Taifasuri”. 

 

Loading...

Citește și

  • Actorul Ion Dichiseanu (85 de ani) şi solista Simona Florescu (50 de ani) nu mai formează un cuplu, pe plan personal, însă au decis să rămână în relaţii de prietenie, de dragul fiicei şi nepoatei. Cei doi artişti au intrat în studioul de înregistrări, unde au muncit pe rupte la noua melodie, cu care speră să dea lovitura.

  • ”Forever young” (n.r. - mereu tânăr) i se potrivește perfect lui Ion Dichiseanu. Maestrul scenei a trăit cât alții în zece vieți, iar acum, la aproape 85 de ani, are o energie incredibilă. Ar sta numai pe scenă, iar zilele acestea i s-a împlinit marele vis, căci urmează să joace într-un nou film, alături de alte nume sonore ale cinematografiei românești.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1