Ioana Ţiriac huzureşte în Bahamas! Fiica magnatului a plecat în vacanţă peste Ocean

tiriac_si_ioana.jpg

ion tiriac ioana
Ion Ţiriac şi Ioana au stat împreună la evenimentul caritabil de acum trei săptămâni
Foto: Dorin Constanda

A făcut furori în urmă cu trei săptămâni la un eveniment caritabil, la Bucureşti, dar Ioana Ţiriac nu a stat prea mult pe pământ românesc. Fiica magnatului a plecat miercuri într-o vacanţă exotică în Bahamas. Anul acesta este unul extrem de greu pentru ea, pentru că în vară Ioana va susţine examenul de bacalaureat, aşa că trebuie să înveţe din greu.

Fiica lui Ion Țiriac este o prezenţă discretă, dar în urmă cu două săptămâni şi-a făcut tatăl mândru la un eveniment caritabil la care a strâns bani pentru femeile nevoiaşe, care nu îşi permit să-şi facă analize şi investigaţii medicale uzuale. Ioana (20 de ani) a moştenit atât trăsăturile superbe ale mamei sale, Sophia Ayad, de origine egipteană, cât şi corpul de invidiat al acesteia. Tânăra este atrasă inclusiv de profesia mamei: cea de jurnalist. Deşi a fost crescută la Monte Carlo, Ioana a fost adusă în România de Ion Ţiriac pentru a urma aici liceul. În această vară va termina cursurile Şcolii Americane de la Bucureşti, va da bacalaureatul, apoi va pleca în SUA să studieze jurnalismul.

bahamas.jpg

ioana tiriac vacanta bahamas
Aşa arată locul în care Ioana Ţiriac îşi petrece vacanţa
Foto: arhivă personală

Până atunci, Ioana şi-a luat însă o binemeritată vacanţă, căci o aşteaptă o perioadă intensivă de studiu. A plecat cu o gaşcă de prieteni în Bahamas şi deja a ajuns pe plajele exotice. Chiar ea le-a mărturisit apropiaţilor că este înnebunită după aceste locuri, care o fac practic să vibreze şi să-şi încarce bateriile pentru ca atunci când revine în România să se pună cu burta pe carte.  

 

plaja.jpg

plaja bahamas ioana tiriac
Ioana a ajuns deja pe plajă
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • Ioana Tiriac, Ion Tiriac, fiica lui Ion Tiriac, Gloria Muresan, interviu, gala caritabila, eveniment, mostenitorii lui Tiriac

    Anul trecut, fiica lui Ion Țiriac s-a mutat din Monaco, în România, pentru a fi mai aproape de tatăl său. S-a înscris la un liceu de elită, iar acum se pregătește de bacalaureat. Între timp, miercuri 14 martie, a organizat și un eveniment caritabil, alături de prietenii ei, Gloria Mureșan și Parsa Kanani. Repoterul Click! a stat de vorbă cu magnatul Ion Țiriac, care se declară cel mai mândru tătic.

  • ion tiriac

    Toată lumea îl cunoaşte pe Ion Alexandru Ţiriac, dar puţini sunt cei care ştiu că magnatul Ion Ţiriac mai are un băiat chipeş, pe Karim. Tânărul are 23 de ani locuieşte şi el ca şi Ioana Ţtiac, fiica omului de afaceri, la Monte Carlo, alături de mama lor, Sophie Ayad (51 de ani).

  • ion tiriac ioana copii miliardar

    Discreția l-a caracterizat mereu pe miliardarul Ion Țiriac (78 de ani), mai ales când a venit vorba de familia sa. Dacă publicul român îl cunoaște cât de cât pe fiul cel mare, Ion Ion, despre ceilați doi copii ai magnatului, Karim și Ioana, nu prea știe multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o privește pe Ioana este frumusețea ei, pe care o moștenește, cu siguranță, de la mama sa.