Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit? Vecinii spun că nu mai locuiesc împreună

ioana-ginghina-alexandru-papadopol-despartire.jpg

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împreună o fetiță
Foto: Sever Gheorghe

Un alt cuplu solid din showbizul autohton s-a destrămat? Deși păreau de nedespărțit, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol traversează în prezent o perioadă dificilă în viața lor de cuplu, idee care se desprinde și din mesajele pe care actrița le publică pe blogul personal. „Nu e totul roz”, a confirmat aceasta, întrebată de presă în ce stadiu se află căsnicia sa. Iată declarațiile!

Ioana Ginghină a publicat un mesaj pe blogul personal, care le-a dat serios de gândit admiratorilor săi. Vedeta vorbește despre faptul că a primit de la viață „o lecție destul de dură”, explicând că nu a știut „pe ce drum să o apuce” și că a făcut o greșeală, pe care însă nu o menționează. Să se fi despărțit actrița de soțul ei, Alexandru Papadopol, după 12 ani de mariaj? Iată rândurile scrise de vedetă! 

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit?

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”, a scris aceasta pe blog, lăsând să se înțeleagă faptul că se confruntă cu o problemă în viața personală. 

ioana-ginghina-alexandru-papadopol1.jpg

Situația de cuplu dintre cei doi „nu este roz”
Foto: Gheorghe Chelu

Contactată de Libertatea, actrița s-a rezumat la a declara: „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu”, fără să clarifice prea mult situația. Totuși, se pare că, în cele din urmă, vecinii celor doi și un apropiat al cuplului au fost cei care au făcut „lumină” cu privire la situația în care aceștia se află. Potrivit acestora, soții nici măcar nu mai locuiesc împreună de ceva vreme. Mai mult decât atât, certurile acestora ar fi fost atât de grave încât la casa lor ar fi ajuns și poliția. 

„La casa lor a ajuns poliția, au avut un scandal chiar de față cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai văzut pe Papadopol în zonă, a plecat de acasă”, a povestit un vecin pentru sursa anterior meționată. Totuși, momentan cei doi nu au depus actele de divorț, iar Ioana, contactată de presă, s-a abținut să ofere mai multe detalii în acest sens, însă a dat de înțeles că lucrurile nu sunt deloc bune între ea și partenerul ei de viață. 

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au cunoscut în 2004, când au fost distribuiți în prima telenovelă a postului Acasă TV, „Numai iubirea”. S-au căsătorit în 2007, iar din povestea lor de iubire a rezultat o fetiță, Ruxandra Ioana, în vârstă de 11 ani. Se pare că situația nu era bună în cuplu de ceva vreme, dacă luăm în considerare mesajele „ciudate” pe care Ioana Ginghină le publica pe blog încă de acum un an! 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Lume multă miercuri, 19 septembrie, pe covorul roşu de la Cinema Pro, unde a avut loc premiera de gală a peliculei „Povestea unui pierde vară”, cea mai aşteptată comedie a toamnei. Cu Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter şi Crina Semciuc în rolurile principale, filmul oferă umor, dar şi scene sexy. Ei bine, de la premieră nu a lipsit familia lui Papi: fratele, cumnata, nepoţii, părinţii şi fiica.

  • ioana ginghina

    Actriţa, care ani de-a rândul a făcut furori în telenovele, dar și în revista Playboy, în care a pozat în 2005, a găsit elixirul tinereții. Recent, Ioana Ginghină (40 de ani) s-a bucurat de soarele de afară, în curtea casei sale din Dragomireşti-Deal, iar fotografia pe care a pus-o pe Facebook i-a înnebunit pe fani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1