Ioana Ginghină l-a dat uitării pe Alexandru Papadopol şi iubeşte din nou: «Sunt îndrăgostită»

ioanaginghina.jpg

ioana ginghina
Ioana Ginghină trăieşte o nouă poveste de dragoste, la aproape 9 luni de la divorţul de Alexandru Papadopol
Foto: Arhivă personală

Ioana Ginghină, în vârstă de 42 de ani, a divorţat de Alexandru Papadopol după 12 ani de mariaj, în vara anului trecut. Dacă actorul şi-a găsit fericirea repede în braţele colegei sale de breaslă, Adriana Irimescu, Ioana a trecut printr-o etapă dificilă în care s-a luptat cu depresia, anxietatea, insomnii şi atacuri de panică. Iată că, după luni întregi în care nu a fost în cea mai bună formă, a apărut soarele şi pe strada actriţei. Ea a fost cea care a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că iubeşte din nou şi se simte optimistă în ceea ce ăi va rezerva viitorul.

Ioana Ginghină şi Alexadru Papadopol au divorţat în vara anului trecut, după un mariaj de 12 ani. Despărţirea nu a fost una simplă, iar Ioana a fost profund afectată de modul în care s-a încheiat cel de-al doilea mariaj al său. Actriţa a apelat la un psiholog pentru a putea depăşi mai uşor perioada dificilă, s-a concentrat asupra proiectelor personale şi fiicei sale, care îi este un ajutor de nădejde. În plus, a lucrat intens şi asupra formei fizice, iar acum se mândreşte cu talia de viespe.

ioana-si-papadopol.jpg

ioana si papadopol
Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au fost căsătoriţi 12 ani
Foto: Arhivă personală

Munca depusă şi atitudinea de învingătoare par să fi dat roade, căci soarele a început să răsară şi pe strada sa! Potrivit unei declaraţii oferite chiar de actriţă în platoul unei emisiuni ea nu mai este singură, ba chiar trăieşte din nou fiorii iubirii alături de un bărbat a cărui identitate nu a vrut să o divulge.”Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri.” a spus Ioana Ginghină. 

Ioana Ginghină s-a căsătorit, pentru prima dată, la 21 de ani 

Ioana Ginghină a purtat numele de Papadopol între anii 2007 şi 2019, însă Alexandru nu a fost primul său soţ. Actriţa a ajuns pentru prima dată în faţa ofiţerului stării civile atunci când avea doar 21 de ani. A trăit o poveste de dragoste intensă şi a s-a căsătorit fără a sta prea mult pe gânduri, răspunzând provocării lansate de iubitul din acea vreme. Iată ce a dezvăluit Ioana despre primul mariaj. 

daniel_tudorica_primul_sot_al_ioanei_ginghina.jpg

daniel tudorica a fost primul sot al ioanei ginghina
Daniel Tudorică a fost primul soţ al Ioanei Ginghină
Foto: Arhivă personală

„Vreau să fiu mai atentă de data asta pentru că m-am grăbit. De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata, mi-am făcut damblaua cu măritatul. Nu mai țin neapărat să mă mărit, poate atunci eram mai disperată. Puțină lume știe că eu am mai fost măritată o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Și-atunci, cu Alexandru n-am mai fost așa disperată să mă mărit, dar el a zis să ne căsătorim. Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis ‘ok, hai să ne căsătorim!’. Mi s-a părut comic! Am depus acte, am plătit taxă de urgență pe motiv că pleacă el în străinătate și așa a fost. După o săptămână ne-am căsătorit. Era bine dacă mai stăteam câteva împreună că poate nu se ajungea aici!”, a dezvăluit Ioana Ginghină pentru Viva.ro.

 

Citeşte şi

Papadopol e istorie. Ioana Ginghină se gândește la viitor: "Îmi doresc să vină prințul meu"

Ioana Ginghină, sexy la piscină după despărțirea de Papadopol

Loading...

Citește și

  • ioana ginghina alexandru papadopol

    La 6 luni de la divorț, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au îngropat securea războiului și se înțeleg mai bine ca oricând. S-au iubit 12 ani, apoi s-au despărțit vara trecută, după ce toate încercările ei de a salva relația au eșuat. Ioana Ginghină (42 de ani) și Alexandru Papadopol (44 de ani) au divorțat discret, la notar, unde el i-a lăsat totul fiicei lor, Ruxandra (12 ani). Treptat, cei doi actori și-au reluat relația și, surpriză, acum se înțeleg de minune, chiar dacă își caută fericirea separat.

  • ioana ginghina

    Nu mulți știu că divorțul de Alexandru Papadopol a fost a doua experiență de acest gen pentru Ioana Ginghină. Căsnicia cu "Papi" a durat 12 ani, însă aceasta a mai fost măritată o dată și tot cu un coleg de breaslă, actorul Daniel Tudorică.