Ioana Ginghină, declarații dure la adresa fostului soț: «Am pretenția să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public»

ioana-ginghina-probleme-pastile_1.jpg

Ioana Ginghină a făcut primele declarații cu privire la imaginile tandre cu fostul soț, Alexandru Papadopol
Foto Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Dacă vestea că Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au ajuns la divorț a zguduit lumea mondenă din România, iată că deși nu ne așteptam să ne mai șocheze cu privire la acest subiect, celebrul actor a gafat-o din nou și a fost surprins în ipostaze foarte apropiate cu Adriana Titieni Irimescu, actuala sau fosta soție a celebrului Adrian Titieni. Ioana Ginghină a aflat din presă că fostul soț formează un cuplu cu Adriana Titieni Irimescu și a fost șocată că acest lucru s-a petrecut în văzul tuturor.

Ioana Ginghină a fost contactată de presă pentru a oferi detalii cu privire la situația în care a fost pusă văzându-și fostul soț în ipostaze tandre cu Adriana Titieni Irimescu, cea care are doi copii alături de marele actor, Adrian Titieni. 

Deși, în cadul unei postări pe Instagram, vedeta a confirmat faptul că nu cunoștea că fostul soț s-ar fi combinat cu actrița Adriana Titieni, iată că acum, fosta soție a lui Alexandru Papadopol de care a divorțot cu doar o lună în urmă, a făcut primele declarații cu privire la imaginile văzute.

Ea a mărturisit că nu se aștepta la așa ceva, însă nu crede că cei doi au format un cuplu înainte ca ei să se fi despărțit, adică în luna februarie. 

Ce spune Ioana Ginghină despre imaginile văzute cu fostul soț în tandrețuri cu Adriana Titieni Irimescu

''Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci, eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul'', a explicat Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

Ioana Ginghină era conștientă că, la un moment dat, unul dintre ei va apărea la brațul unui partener, însă atitudinea fostului soț a dezamăgit-o teribil, în special lejeritatea cu care s-a afișat alături de Adriana Titieni Irimescu, sărutându-se, chiar în ochii lumii. Ea consideră că acest lucru o poate afecta mult pe fiica lor, Ruxandra, care ar putea fi batjocorită la școală.

''La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie sa le spună părinţii acasă'', a mai spus Ioana Ginghină.

Adriana Titieni a divorțat?

Se pare că nu doar Alexandru Papadopol este un bărbat liber, ci și Adriana s-ar fi despărțit de soțul ei. Un indiciu în acest sens este faptul că aceasta a revenit la numele de familie de dinainte de căsătorie. Cel puțin pe rețelele sociale, Adriana nu se mai numește Titieni, ci Irimescu.

Alexandru Papadopol se iubește tot cu o actriță

Se pare că Alexandru Papadopol are un tipar, astfel că, și noua lui iubită este tot actriță, ca fosta soție. Mai mult de atât, Adriana Titieni a jucat în mai multe producții cinematografice și de televiziune alături de Ioana Ginghină și Adrian Titieni, cum ar fi serialul «În familie».

adriana_titieni_papadopol_0.jpg

Alexandru Papadopol, surprins în ipostaze tandre cu Adriana Titieni Irimescu
Foto Spynews.ro

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Alexandru Papadopol și-a găsit liniștea, la scurt timp după divorțul de Ioana Ginghină, lângă soția celebrului actor Adrian Titieni. Actorul a fost surprins de paparazzi în fața unui bloc, în timp ce se săruta cu Adriana Titieni Irimescu, care, pe lângă semnele clare de afecțiune pe care i le-a arătat lui Papadopol, a renunțat și la numele soțului ei pe rețelele de socializare, păstrând doar „Irimescu”. Să fie vorba de un divorț între cei doi soți?

  • Deși Alexandru Papadopol și-a găsit liniștea și refugiul în brațele actriței Adriana Irimescu (Titieni), iată că nici Ioana Ginghină nu este nefericită, aceasta alegând să se concentreze în mod prioritar pe creșterea fiicei lor, Ruxandra. La scurt după ce știrea că fostul ei soț se iubește în văzul lumii cu Adriana Titieni a luat avânt, Ioana Ginghină a făcut primul comentariu cu privire la subiectul zilei.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5