Ioana Ginghină a apelat la trucuri senzuale pentru a-și salva căsnicia: «Am început să fiu mai sexy»

dana-nalbaru-si-dragos-bucur-au-adoptat-o-fetita.-ioana-ginghina-a-oferit-detalii-2-620x440.jpg

Ioana Ginghină a apelat la trucuri senzuale pentru a-și salva căsnicia

Ioana Ginghină a încercat până în ultimul moment să-și salveze căsnicia, astfel că, actrița și-a dat tot interesul pentru a-i oferi bărbatului confortul de care avea nevoie. Cei doi actori s-au cunoscut în anul 2005 și a fost împreună timp de 12 ani, în care a apărut pe lume fiica lor, Ruxandra în vârstă de 11 ani.

Ioana Ginghină a declarat recent faptul că a încercat de-a lungul timpului să fie femeia perfectă pentru soțul ei. Iar unele dintre schimbările pe care le făcuse a fost să înceapă să gătească mai des, să fie mult mai sexy și chiar să se ocupe ea de toate treburile sau problemele, pentru ca Alexandru Papadopol să aibă timp de muncă sau să fie mai relaxat, potrivit viva.ro.

„Încercările au constat în a fi ceea ce credeam eu că este femeia perfectă. Am început să fac mai multă mâncare, să fiu mai sexy. Eu oricum sunt extrem de atentă la cum stau prin casă și am tot soiul de… Adică, cine mă cunoaște știe dinainte că eu, așa… Dar eram mai atentă de cum arăt prin casă, nu știu cum să zic. Eram mai zâmbitoare, dacă erau probleme, nu mai conta. De asta m-am consumat atât de mult. Când veneam acasă, era o chestie d-asta, în stomac: 'Hai că poți și astăzi, Ioana!' Eram un zâmbet toată, o floare, o rază de soare. Eram foarte atentă la exterior, nu la interior. Primeam, în schimb, aceleași texte, același comportament, poate chiar din ce în ce mai rău. Eu atunci mi-am propus să treacă Crăciunul și Revelionul, pentru Ruxi, să trecem de sărbători. Până atunci am zis să fac tot ce pot”, declară ea pentru sursa citată mai sus.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol se vor întâlni pentru prima oară după divorț

Cei doi au decis la divorț ca fiecare părinte să petreacă două weekend-uri pe lună cu Ruxandra, însă din cauza faptului că Alexandru Papadopol este implicat într-un proiect amplu, nu poate o perioadă să respecte această promisiune. 

„Am stabilit la divorţ că fiecare dintre noi va petrece două weekend-uri pe lună cu Ruxi şi câteva zile în timpul săptămânii, însă Alexandru are un proiect acum, filmează foarte departe de Bucureşti şi nu se poate ţine de program. Şi iar, pot să spun, am avut dreptate!”, a mărturisit, amuzată, Ioana Ginghină.

„Însă ne vom vedea sâmbătă, de ziua Ruxandrei şi am înţeles că şi duminică vom merge undeva, toţi trei. Ei acum suferă puţin, amândoi. Alexandru pentru că nu mai are o relaţie apropiată cu Ruxandra, fetiţa îşi doreşte să se apropie, dar nu ştie cum şi eu sunt la mijloc şi încerc să fac o mediere. Dar o să fie bine, sunt sigură, pentru că Ruxi este un copil extrem de înţelept şi de matur. Ea a fost întotdeauna un copil special, poate şi pentru că am luat-o întotdeauna cu mine peste tot!”, a declarat Ioana.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1