Între pozele astea sunt 15 ani distanţă. Cum arată acum nora lui Ţiriac!

ion_ion_tiriac_si_ileana_lazariuc_paris_click_.jpg

Ileana Lazariuc, Ion Tiriac, nora lui Tiriac, cum arata Ileana Lazariuc dupa doua nasteri
Aşa arăta Ileana Lazariuc în 2002

Ileana Lazariuc a fost dintotdeauna o femeie splendidă, însă după două sarcini ne-am fi aşteptat ca trupul ei să se mai rotunjească pe ici, pe colo. Nici pomeneală. La 35 de ani, soţia lui Ion Alexandru Ţiriac este mai sexy ca niciodată.

De când a intrat în familia lui Ion Ţiriac (78 de ani), singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, Ileana Lazariuc şi-a scos din agendă apariţiile mondene. Le-a înlocuit însă cu cele sportive, iar deunăzi a fost prezentă la Madrid, la turneul de tenis patronat chiar de socrul ei. Frumoasa Ileana s-a fotografiat în tribună, alături de soţul ei, Ion Alexandru Ţiriac (40 de ani), care şi el pare că a găsit elixirul tinereţii. Cei doi nu au nici o cută pe faţă, semn că viaţa bună încetineşte, pesemne, apariţia ridurilor. Ileana e fresh chiar şi fără machiaj, însă are şi gene bune. Să nu uităm că mama ei, solista Anastasia Lazariuc, arată impecabil la cei 63 de ani.

Ileana Lazariuc, Ion Tiriac, nora lui Tiriac, cum arata Ileana Lazariuc dupa doua nasteriZoom
Zilele trecute, Ileana şi Ţiriac jr au fost la turneul de tenis de la Madrid
foto: Instagram

S-au căsătorit în 2009

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac au locuit până în urmă cu trei ani la Paris, unde cei doi deţin o proprietate, dar şi la Monaco. Bruneta şi fiul lui Ion Ţiriac sunt părinţii a doi băieţi. Primul copil al cuplului, Alexandru (9 ani), s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar în vara anului 2009, Ileana Lazariuc a dat naştere celui de-al doilea copil, Nicholas Noah (7 ani). Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009, cei doi oficializându-şi relația după şapte ani de prietenie. 

Ileana Lazariuc, Ion Tiriac, nora lui Tiriac, cum arata Ileana Lazariuc dupa doua nasteriZoom
Ileana este una dintre cele mai frumoase femei din România
foto: Instagram

ileana lazariuc ion tiriac magazin haineZoom
La deschiderea magazinul din Bucureşti, Ileana s-a bucurat de prezenţa socrului Ţiriac
foto: CLICK!
loading...
Loading...