INTERVIU Iată regatul lui Dorian Popa! A cumpărat câte o mașină de lux pentru toată familia: «Cât eu sunt în viață, am grijă de toți»

dorian-popa.jpg

Dorian Popa și-a cumpărat un Mercedes GLE 53 AMG de 120.000 de euro
foto: Click!

Click! l-a însoțit pe Dorian Popa la un eveniment organizat de fundația Salvați Copiii, la o școală din București, luni, 28 august. Artistul a venit însoțit de celebrul patruped Cheluțu, care a strâns peste 6 milioane de vizualizări pe Youtube cu videoclipul creat special pentru el. Dar rege pe Youtube e și stăpânul patrupedului, Dorian Popa, care are un adevărat imperiu în online: 2 milioane de fani pe Instagram, 2 milioane pe Youtube și 1 milion, pe Facebook. Iată ce achiziții a făcut artistul cu banii câștigați din muzică, vlog, afaceri, televiziune și seriale!

CITEȘTE AICI PRIMA PARTE A INTERVIULUI CU DORIAN POPA, DESPRE POVESTEA DRAMATICĂ A LUI CHELUȚU

 • Click!: Dorian, am remarcat noua ta mașină. Arată ca dintr-o expoziție de la un salon auto!

Dorian Popa: Este un Mercedes GLE 53 AMG. Ce mă bucură cel mai mult e că Doamne Doamne m-a ajutat să îmi iau o mașina AMG, care este altceva decât un Mercedes nomal. Cei pasionați știu. Este superbă, iarăși trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să o cumpăr de nouă. Este prima mașină nouă cumpărată de mine prin forța și munca mea. Este senzațională, a costat 120.000 de euro, nu este niciun secret. Mă bucur foarte mult de ea și pentru că e o mașină atât de frumoasă și pentru că brandul este unul atât de puternic, am mai luat încă un Mercedes decapotabil și pentru Babs (n.r. iubita lui, Claudia Iosif), și una pentru Mamișor, pentru că vreau să știu că toată lumea este motorizată și că toată lumea și-a îndeplinit câte un vis atâta timp cât eu sunt în viață și alături de familia mea.

vila_dorian.jpg

Așa arată acum vila lui Dorian. În fața porții sunt superbele achiziții pe 4 roți
foto: Instagram
 • Pe cea veche ai dat-o cu 37.000 de mii de euro, dacă nu mă înșel?

Este la Andrei, care este în Iași, eu nu-mi ascund niciun detaliu din viața mea, pentru că mi se pare normal să expunem cum trăim. Mai ales dacă suntem youtuberi. Andrei este foarte fericit, mi-a trimis poze cu ea, l-am sunat și i-am spus că mă bucură mai mult ca orice că simte că a luat o mașină care îl satisface. Chestia asta te bucură emoțional și nu regreți nici măcar un cent din banii pe care i-ai plătit pe ea. Oricum, îi transmit lui Andrei, prin intermediul reportajului tău, că a luat-o fix la jumătate din banii cu care eu am cumpărat-o, ba mai mult de atât, îmbunătățirile mașinii sunt în valoare de 20.000 de euro, deci prețul ei de 67.000 de euro, plus 20.000, ajungea la 90.000 de mii de euro cu toate îmbunătățirile, eu zic că 37.000 de mii de euro e un preț extrem de rezonabil, cu atât mai mult cu cât eu i-am prelungit garanția și o are până în februarie 2021.

Citește și: FOTO Acasă la Dorian Popa! Cum și-a mobilat artistul vila de 300.000 de euro!

 • Anul viitor faci 10 ani de când ai debutat în showbizz. Pregătești ceva?

Să știi că mi-au spus copii, nu știu încă, dar îmi place să celebrez fiecare moment din viața mea și consider că sunt momente unice pe care nu trebuie să le lăsăm să treacă oricum.

 • Cum îți merge afacerea cu site-ul? Acum ai lansat accesorii și cu Cheluțu,  tricouri și prosoape.

Da, www.dorianpopa.ro merge senzațional, nu este o afacere din care îmi doresc să am un beneficiu financiar, pentru că încerc și mă lupt cu oamenii din echipa mea să facem prețuri cât mai mici. Este o afacere care îmi doresc să ajungă la inimile oamenilor și să facă puterea hâtz-ului cât mai mare.

casa-dorian-popa.jpg

casa dorian popa
Dorian Popa și-a construit o vilă superbă în Domnești
foto: BLITZ
 • Ce urmează pentru tine în cariera muzicală?

Am piesă cu Anamaria Petrișor, de care sunt extrem de mândru, și sunt norocos că se va lansa pe canalul meu de Youtube. Este o piesă senzațională și cu un clip interesant și îndrăzneț. Am făcut un videoclip într-un spital de nebuni, ba mai mult, au apărut și lucruri interpretabile în presă. Mai am o piesă în limba spaniolă, cu o domnișoară care e în concediu, este piesa ei, am tras vocile și videoclipul l-am filmat.  

masini_dorian-popa.jpg

Mașina de 120.000 de euro a lui Dorian și mașina iubitei sale
foto: Instagram
 • Dar în televiziune?

Din păcate, televiziunea este într-o situație atipică din cauza pandemiei de coronavirus. Noi așteptăm ca proiectul "Next Star" (Antena 1) să reînceapă filmările, avem deja câteva episoade bune, filmate, dar nu putem reîncepe filmările, așteptăm regulamente noi de la autorități.

 • Când le faci pe toate, mai ai timp și pentru tine?

Să știi că încerc să-mi structurez fiecare zi de așa natură să-mi ating toate obiectivele pe care le am pentru ziua respectivă. Am un calendar extrem de plin în telefon, le organizez și de multe ori fac rocade în telefon. Mă ocup singur de el și consider că dacă vrei să fii ancorat în afacerea ta este bine să fii cel puțin managerul tău. Am un impresar pe partea de concerte, Laurențiu, Cori este PR-ul meu, dar managerul sunt chiar eu. Și cred că asta mă face să ordonez toate lucrurile și să le onorez toate invitațiile.

Citește și:

Fenomenul «Înoată Cheluțu». Ce gest a făcut Dorian Popa pentru câinele său, devenit superstar pe YouTube

Dorian Popa muncește la șapte «servicii» ca să își termine super vila

Loading...
 
 

Citește și

 • dorian popa

  Dorian Popa a știut să-și păstreze succesul din “LaLa Band” “Pariu cu viața”, proiectele lui de debut, așa că fanii s-au înmulțit de-a lungul anilor. Pentru toți aceștia, fostul concurent de la “Asia Express” a deschis un magazine de haine inspirate din stilul lui. Click! a fost la lansare și îți spune cât te costă să te îmbraci ca Dorian Popa.

 • Dorian Popa vrea să se aşeze la casa lui, dar pentru asta trebuie să îşi cumpere. Solistul şi iubita lui, Claudia Iosif, vor să îşi facă un credit pentru Prima Casă, de 65.000 de euro, pentru a lua o vilă în afara Bucureştiului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1