INTERVIU EXCLUSIV De cine s-a atașat Monica Bârlădeanu din serialul "Vlad": "Este un om extrem de fain"

monica-barladeanu-despre-rolul-sau-din-superproductia-vlad-eu-sunt-sahul-la-rege_size24.jpg

Monica Bârlădeanu o joacă pe Carla în serialul "Vlad"
foto: PRO TV

Monica Bîrlădeanu (41 de ani), pe care acum o vedeți în serialul "Vlad", de la PRO TV, ne-a povestit, în exclusivitate, cum se vede peste 10 ani, dar și cum i s-a schimbat viața din cauza pandemiei de coronavirus.

Click!: Ai revenit pe micile ecrane cu rolul din "Vlad", serial care a fost sistat o vreme din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cum ai trăit această pauză de TV?

Monica Bârlădeanu: Am trăit această experiență la fel ca toată lumea, cred: cu derută, angoasă, stres, revoltă, acceptare, apoi umor (în ordinea asta). Fiind nevoită să petreci ceva timp cu tine însă, apuci să-ți explorezi și alte valențe decât cele pe care le știai până acum, cum ar fi cele de gospodină moldoveancă, ce ar trebui să fiu prin moștenire genetică.  Rezultatul: ADN-ul moldovenesc s-a activat în mine și-am devenit capabilă să gătesc la sfârșitul celor 3 luni de pauză mai tot meniul copilăriei mele, după un număr serios de videocall-uri cu mama.

Care au fost reacțile fanilor tăi de pe rețelele de socializare, ale cunoscuților?

N-am fost vocală pe paginile mele în sensul acesta și nici n-am vărsat în alt fel public temerile din perioada respectivă.  Eram conștientă că toți trecem prin același lucru și că unii care gestionează mai slab psihologic situația decât mine ar putea fi influențați într-o direcție foarte greșită. Oamenii au simțit lipsa serialului preferat, "Vlad", și ne întrebau aproape în fiecare săptămână, când intrăm live pe pagina serialului "Vlad", când începe din nou.

  • Credeai vreodată că ai să ajungi să trăiești într-un astfel de scenariu? Ai jucat și tu la Hollywood, însă te-ai gândit că un astflel de scenariu ar putra fi real?

M-am gândit că filmul făcut în 2011, "Contagion", e pură ficțiune într-o lume distopică, nicidecum că 9 ani mai târziu vom ajunge să trăim în realitate o versiune a acelui film, pe același fir narativ.

  • Crezi că viața te mai poate surprinde cu ceva? Crezi că viață bate filmul?

Eu zic că sunt semnale că da. Așa cum la ceea ce s-a întâmplat anul acesta nu s-a așteptat absolut nimeni. Sunt convinsă că mai sunt o serie întreagă de lucruri și consecințe imposibil de estimat în acest moment, dar care pot răsturna complet felul în care am trăit până acum. Mă aștept la orice, practic.

  • Ți-ai făcut mulți prieteni de când joci în "Vlad"? Cine îți e cel mai apropiat coleg și de ce?

Sună adorabil asta. Am descoperit în Vicky Răileanu un om extrem de fain, cu sensibilități foarte similare și am devenit foarte apropiate în cei 2 ani de serial. Suficient de apropiate încât să fim una pe lista celeilate de “prieteni pe care îi suni la 12 noaptea dacă ai o problemă”.

miki_iordache_carla.jpg

Monica Bârlădeanu, în scena de tortură cu Victoria Răileanu
  • Care este scenariul pe care l-ai face pentru tine în următorii 10 ani?

Cel în care sunt mamă a doi băieți și-i las la școală dimineața.

  • Ești o femeie extrem de frumoasă. Faci zilnic ceva pentru a-ți păstra această frumusețe?

Nu deviez niciodată de la îngrijirea ca la carte cu demachiere perfectă, cremă de zi/noapte, seruri, fiole cu diverse substanțe active pentru ten și apoi măști la câteva zile. Merg o dată pe săptămână și la o stimulare cu ultrasunete care mi se pare absolut fabuloasă.

  • După 2020 crezi că ne mai putem face planuri?

Eu nu-mi fac nici un plan mai departe de 2 săptămâni. Mi se pare cel mai înțelept să acționezi cu rezerve în perioada aceasta.

  • Te-ai gândit că viața ta ar putea deveni subiect de carte? Ce titlu i-ai da?

Multă vreme m-am gândit că da, dar apoi am auzit niste povești de viață muuult mai spumoase decât ale mele și mi-am dat seama că acelea sunt cărțile care merită scrise.

  • Daca ai putea să scrii scenariul pentru "Vlad", ce surpriză i-ai rezerva Carlei și cu ce personaj ai cupla-o?

Nu simt că în momentul acesta ar fi un personaj în Vlad cu care Carla chiar s-ar potrivi, dar el ar putea să apară... Cu Leo simt că ar fi mai degrabă o baie de sânge, iar cu Ștefan dosarul este “clasat”.

  • Te-ai gândit vreodată că poți interpreta un astfel de personaj care se schimbă de la un sezon la altul? Ai fost surprinsă?

Am fost mega surprinsă, evident. Pentru că nu mi-am imaginat-o pe Carla jucând un rol în rol: amanta lui Ștefan pentru Vlad și arma eficientă în mâinile lui Vlad, la ordinul lui Iordache. Au fost straturi pe care, evident, nu le-am intuit inițial. Dar cu cât mai complicat și mai vicios este un personaj, cu atât este mai ofertant pentru actor.

  • Dacă ar fi să ajungi pe o insula pustie, pe care coleg din "Vlad" l-ai lua cu tine?

Pe Matei (râde).

Citește și:

Monica Bârlădeanu și-a readus la viață un văr aflat în comă, după ce i-a citit Psalmii: «La Psalmul 35 a deschis ochii»

Victoria Răileanu din serialul «Vlad» e topită după puştiul ei

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1