INTERVIU Delia: "Răzvan e primul care îmi ascultă piesele. Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine"

delia.jpg

Delia
foto: Antena 1

Se poate spune că iunie e luna copiilor, așa că împreună cu Delia (39 de ani) am stat de vorbă despre copilărie, familie și activitatea sa. Chiar din vacanță, solista ne-a povestit câteva amintiri despre viața de familie, carieră și muzica sa, căci revin concertele și, pe 1 iunie, a lansat și un videoclip animat, care are o poveste aparte.

 • Click!: De 1 iunie ai lansat piesa "Racheta". Ce amintiri ai legate de ziua copilului?

Delia: Era o zi în care probabil mă jucam puțin mai mult decât o făceam deja. În care primeam și dulciuri și probabil mă gândeam la vacanța lungă de vară care urma.

 • Cum era Delia copil? Te jucai cu sora ta în copilărie, erați prietene?

Mă jucăm foarte mult, eram un copil extrem de energic. Cam la fel de energică pe cât sunt și acum. Dar pe lângă joacă, trebuia să fiu de la un moment încolo și concentrată pe școală și studiul instrumentelor muzicale, lucru care cred că mă tempera destul de mult. Da, eram prietenă cu Oana, dar era și diferența de vârstă care își spunea cuvântul și nu aveam mereu aceleași preocupări.

 • Ce amintire plăcută ai din copilărie?

Eram super energică și cred că acest lucru e super important în copilărie. Să fii activ, curios, să explorezi, să te bucuri de inocența acelei perioade, de libertate, de lipsa de responsabilități.

delia-familie.jpg

Delia, cu soțul, părinții, sora, cumnatul și nepoții
foto: Instagram
 • Cât de mult timp petreci cu nepoții tăi? Le cânți?

De fiecare dată când am timp liber, ne vedem, ne jucăm, cântăm. Dau în mintea copiilor.

 • A cui a fost ideea de a face un videoclip animat?

Ideea videoclipului a fost a mea, cumva în ton cu starea dată de piesă, de ziua în care am ales să o lansez și de pasiunea mea pentru spațiu și pentru desen. Eu am venit cu conceptul clipului, eu am făcut desenele și apoi o echipă talentată a făcut ca desenele să capete viață. Îmi place mult videoclipul de la ”Racheta”, e inocent și mă face să visez.

 • Cui din familia ta dai să asculte piesele? Ce spun când lansezi o nouă piesă?

Răzvan ascultă primul, el e managerul meu, apoi și ceilalți membri ai echipei mele. De multe ori, da, și cei din familie ascultă piesele înainte de a fi lansate. Îmi place să ascult părerile tuturor, ca să îmi dau seama care ar putea fi impactul în rândul publicului.

 • Ai cântat cu sora și cu mama ta, însă cu tatăl și soțul tău ai încercat să cânți?

Nu am încercat să cânt cu ei și probabil nici nu se va întâmpla curând (râde).

 • Soțul tău e o persoană critică? Dacă nu-i place ceva îți spune?

Nu e o persoană critică, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele mele. Da, îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva și e super important pentru mine. Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine, să mă susțină, să mă echilibreze.

 • V-ați contrazis vreodată din cauza unei piese?

Se întâmplă să avem și opinii diferite, ceea ce nu e ceva rău neapărat, e important să găsim echilibrul între opinii și să ajungem să luăm decizia corectă.

delia-razvan-munteanu.jpg

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu
foto: Instagram
 • Cine în copilărie ți-a îndreptat pașii către muzică, mama sau tata?

Mama, ea la rândul ei fiind cântăreață.

 • Îți este dor de concertele mari? Când se preconizează următorul tău spectacol?

Da, îmi este dor de concerte, de scenă, de public. Și îmi este și mai dor de concertele mari, cele în care pleci în turneu cu o echipă numeroasă, după o lungă perioadă de pregătire. Au început să apară concerte în programul meu deja, urmează o vară cu mai multe evenimente decât anul trecut.

 • Ești jurată la "iUmor" și la "X Factor". Crezi că ți s-ar potrivi un alt format de emisiune? Ai vrea să faci un alt gen de emisiune?

Îmi plac ambele formate, mi se potrivesc. Fiind o fire destul de cameleonică, aș putea să mă pliez destul de ușor și pe alte formate. Probabil nu vreun cooking show. Mă pricep să mănânc și îmi și place nu să și gătesc.

 • Care e locul cel mai muzical pe care l-ai vizitat pînă acum?

Mmmm, bună întrebare. Cred că fiecare loc are muzicalitatea lui, dar un gen diferit în funcție de specificul locului, de oameni, de cultură, de tradiții. Dar dacă ar fi totuși să răspund, cred că Africa.

 • Ce-ți dorești pentru următoarea perioadă?

Să lansez și alte piese pe lângă ”Racheta”, să călătoresc, să mă bucur de vară, dar și de primele concerte.

Citește și:

Delia și soțul ei fac bani și în pandemie! Răzvan Munteanu s-a reprofilat și a dat lovitura

De ce nu face Delia un copil? «Am frici, dar mi-aș dori o fetiță!»

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1