INTERVIU Cătălin Cazacu a revenit cu "Cash taxi" la Kanal D: "În perioada asta am cam dat în mintea fiului meu"

cazacu_cash_taxi.jpg

catalin cazacu cash taxi
Cătălin Cazacu este prezentatorul "Cash Taxi" de la Kanal d
Foto: arhivă personală

Fost concurent la "Exatlon", campion la motociclism, Cătălin Cazacu (36 de ani) a revenit sâmbătă (6 iunie) pe micul ecran, cu un nou sezon din "Cash Taxi", la Kanal D. Am stat de vorbă cu prezentatorul despre emisiune și despre ce a făcut în izolare, într-un interviu exclusiv.

 • Click!: Te-ai întors cu un sezon nou de "Cash Taxi", la Kanal D (n.r. în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00). Îți era dor de acest proiect?

Cătălin Cazacu: „Cash Taxi” este proiectul meu de suflet, este primul meu mare show și totodată e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit. Am făcut oameni fericiți, ne-am distrat și am vizitat o mare parte din țară. Mă bucur că telespectatorii vor putea reintra în atmosfera „Cash Taxi”, cred că au nevoie de o doză din aceasta de distracție, cu întrebări fulger, care să-ți pună mintea la treabă. Mai glumim, mă dăm un premiu, mai punem o întrebare „de baraj”. Eu chiar mă simt în elementul meu în postura de șofer de taxi cash. 

 • Cum a fost perioada asta de izolare pentru tine, având în vedere că erai obișnuit să petreci cu băieții? Unde și cu cine te-ai izolat?

Nu credeam că vom trece vreodată prin așa ceva, dar asta e ... nu mi s-a întâmplat doar mie, ci s-a întâmplat întregii planete. Chiar am stat foarte mult în casă, am fost cetățean model. Mi-au lipsit foarte mult toate petrecerile pe care le făceam și evenimentele pe care le organizam, aștept cu nerăbdare să întrăm într-o normalitate, știu că e imposibil să se întâmple totul peste noapte, dar sunt optimist. 

Noi ne-am obișnuit să ne auzim foarte des. În această perioadă am experimentat, ca toată lumea, petrecerile online, așa că am avut câteva momente în care am „cinstit” așa, de la distanță. Dar am fost împreună în majoritatea timpului. 

 • Ai descoperit ceva nou despre tine?

Descopăr despre mine lucruri noi în fiecare zi, de-asta îmi place să stau tot mai mult eu cu mine. Pot să spun că am „descoperit”, în această perioadă, că lumea poate fi solidară și ascultătoare. Surpriza mea a fost că oamenii chiar au stat în casă, în aceste două-trei luni, că au ascultat, au înțeles, lucru pe care eu nu-l credeam posibil la o scară atât de mare. Mi s-a părut interesant.

 • Ce pasiuni noi ai descoperit în această perioadă? TikTok-ul a fost una dintre ele? Te-am văzut într-unul cu fiul tău.

Da, de plictiseală, dar uneori dezvoltă creativitatea. Eu nu sunt fan al TikTok-ului, doar că noi, în perioada aceasta de izolare, am trăit mai mult prin intermediul social media, prin ceea ce am dezvoltat acolo, pe conturile pe care le avem, pe care le-am crescut de-a lungul timpului. A fost destul de motivant pentru mine să dezvolt și această aplicație, care este „pe val”. În plus, am petrecut foarte mult timp cu fiul meu și, mi se pare că lor, copiilor, li se adresează mai mult această aplicație, iar eu am cam dat în mintea lui, a fiului meu. 

catalin-cazacu-fiul-andrei-victor-slav.jpg

Cătălin Cazacu, alături de fiul lui, Andrei, și de prietenul Victor Slav, la o gală de box
foto: Kanal D
 • El ce face, cum s-a obișnuit cu această izolare și statul acasă?

Într-un fel, pentru el această izolare a trecut destul de ușor. Fiul meu a stat mai mult la Sarmisegetuza, unde a petrecut foarte mult în natură, iar la casa bunicilor în care stă are o curte foarte mare, chiar și un ATV. A petrecut timpul foarte plăcut. A fost mai liber, nu a stat închis într-un apartament, ceea ce l-a ajutat și pe el să resimtă altfel această perioadă. 

 • Te-ai uitat la "Survivor România"? Ai avut un concurent preferat?

M-am uitat, normal, pentru că este rudă apropiată a perioadei mele de suflet, pe nume „Exatlon”, deși „invidia mă roade” deoarece, pe măsură ce urmăream show-ul, îmi doream să fiu eu acolo. Da, „Survivor România” a fost unul dintre programele mele preferate și l-am urmărit de la începutul sezonului. Elena a fost favorita mea de la început, ne cunoaștem destul de bine, și mi se pare că prestația ei a fost exemplară. 

 • Dacă ți s-ar oferi posibilitatea să mai mergi în orice reality-show, de la orice televiziune, te-ai duce?

Da, aș participa. Aș participa la ceva asemănător competiției „Exatlon”, pentru că îmi este dor de tot ceea ce am trăit acolo. Dar recunosc că, dacă e să fiu corect și realist cu mine, dacă aș mai trăi a două oară această experiență, probabil că nu va mai fi atât de intensă și frumoasă așa cum a fost prima dată.

Despre emisiunea "Cash Taxi"

Difuzată în fiecare sâmbătă, la Kanal D, de la ora 22.00, "Cash Taxi" le aduce telespectatorilor o călătorie inedită, alături de Cătălin Cazacu, pe post de șofer de taxi. Acesta își va duce la destinație călătorii și, mai mult, îi va premia cu sume consistente, în funcție de cum vor răspunde unor întrebări care de care mai interesante. Pasagerii decid dacă intră sau nu în joc și, odată cursa începută, vor avea la dispoziție 30 de secunde pentru a răspunde la fiecare întrebare. "Este o emisiune plină de umor, cu oameni care aleg să se distreze, să câștige bani și să ajungă la destinație alături de mine. Le voi pune întrebări interesante, care îi vor antrena, cu siguranță, și pe telespectatori", spune Cătălin Cazacu.

Citește și:

Ce relație are Cătălin Cazacu cu fiul lui, după ce s-a întors de la «Exatlon»

Cătălin Cazacu a pierdut o ființă dragă cât a fost la Exatlon. Mama sa nu a vrut să-i spună

 

 

Loading...

Citește și

 • catalin cazacu tatuaje iubita

  Cuvântul lui Cătălin Cazacu nu mai valorează nimic în faţa iubitei lui! Degeaba i-a promis marea cu sarea, căci la televizor Ana Roman nu a văzut vreo davadă de dragoste, ci dimpotrivă! A constatat că partanerul ei încearcă să o cucerească pe Claudia Pavel, aka Cream. Nici gesturile pe care el le-a făcut în relaţie cu puţin timp înainte de "Exatlon" nu mai cântăresc mare lucru. Acum e mai limpede ca niciodată că sportivul nu pune preţ pe declaraţii de dragoste şi promisiuni.

 • exatlon cazacu cream

  Aventura Claudiei Pavel la Exatlon s-a încheiat, dar bârfele despre o posibilă idilă între ea şi Cătălin Cazacu, rămas în concurs cu mari emoţii, după eliminarea de miercuri, continuă să facă deliciul fanilor celor doi. Artista a mărturisit că nu avea cum să se întâmple ceva atâta timp cât ea nu se aimţea atrăgătoare. Solista a avut mult de suferit din cauza unei alergii la ţânţari care a umplut-o de bube.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1