INTERVIU Bursucu nu face bani doar din televiziune: "Am o plajă în stațiunea Mamaia"

teo_trandafir_si_bursucu.jpg

teo trandafir bursucu
Teo Trandafir și Bursucu nu sunt numai colegi, ci și buni prieteni
foto: Kanal D

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Bursucu, pe numele lui din buletin Adrian Cristea (33 de ani), este nelipsit, de ani buni, de pe micul ecran. Prezintă „Roată Norocului”, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, dar și „Teo Show”, alături de Teo Trandafir, show live care se difuzează de luni până vineri, de la ora 15:00, tot la Kanal D. Puțini știu însă că Bursucu are și o afacere la mare, care îi rotunjește veniturile. Am stat de vorbă cu Bursucu despre viață în izolare, pandemie, despre familie și televiziune.

  • Click!: În primul rând, "La mulți ani", pentru cele 100 de ediții de la "Roata Norocului". Câți ani au trecut de când învârti norocul pe degete?

Bursucu: Mulțumim frumos pentru urări! Cinci ani au trecut de când sunt prezentator al emisiunii „Roata Norocului”, la Kanal D, și îmi doresc să fie tot mai mulți. Mă bucură nespus faptul că în toată această perioadă, prin intermediul emisiunii, am reușit să aducem bucurie în sufletele unor oameni aflați în dificultate, premii fabuloase participanților la concurs dar, în egală măsură, să oferim și distracție telespectatorilor noștri.

  • Cum a decurs viața ta profesională și particulară în această perioadă? Ai fost unul dintre oamenii de televiziune care nu a avut pauză. Cum ți s-a părut Bucureștiul și țara în perioada aceasta, mai ales că ai făcut naveta?

Din fericire, am avut emisiune în fiecare zi, cumva am păstrat acea obișnuință de a veni la platoul de filmare, ceea ce mi-a făcut, cu siguranță, bine. Bucureștiul mi s-a părut minunat în perioada de izolare, pentru că nu a fost aglomerație în trafic și puteam să ajung la serviciu în 7 minute, ceea ce nu prea se întâmpla înainte de pandemie. Dar a fost și o experiență tristă, în același timp, pentru că e ciudat să nu vezi oameni pe stradă... Cu toții ne-am confruntat cu angoase, cu stări ciudate, tuturor cred că ne-a fost teamă pentru cei dragi. Dar cred și sper din tot sufletul că lucrurile vor reveni, încet - încet, la normal.

bursucu_si_andreea.png

bursucu si iubita lui, andreea
Bursucu locuiește la București, iar partenera lui de viață stă cu copiii în Constanța
foto: arhivă personală
  • S-a schimbat ceva în relația ta cu Teo în perioada asta mai grea?

Această perioadă ne-a „sudat” relația, prietenia ce ne leagă, și mai tare. Împreună vom păstra aceste amintiri, cu siguranță vor fi lucruri pe care nu le vom uita niciodată... Cum ne-am adaptat la pandemie, cum am făcut emisiuni cu invitații numai pe skype, cum am stat la distanță unii de ceilalți, cum veneam spre platourile de filmare printr-un București pustiu, toate acestea reprezintă o experiență pe care, cu siguranță, nu o vom uita.

  • Ce măsuri de precauție ți-ai luat în ultimele luni?

Igiena a fost și este în continuare una foarte strictă, mă spăl pe mâini cât de des pot, port masca în spațiile închise, păstrez distanța aceea de siguranță și încerc să mă comport cât mai normal pentru a depăși această situație. Cu toții trebuie să respectăm măsurile de precauție pentru a trece cu bine de această pandemie.

  • Ne poți spune cum ai debutat în televiziune? Care a fost primul proiect din care ai făcut parte?

Eram atât de micuț, aveam 8 ani, făceam parte din grupul „Meloritm” și participam la toate emisiunile de televiziune unde eram invitați, în acea perioadă, dar și la toate concertele de la Sala Palatului, alături de artiștii mari, din acea perioadă: Anca Țurcașiu, Gheorghe Gheorghiu etc. Așa mi-am început eu cariera, după care am devenit dansator, apoi coregraf, am terminat Școala de Actorie.  Au urmat intrarea în echipa Kanal D, la „Teo Show”, apoi și proiectul „Roata Norocului”, tot la Kanal D. A fost un drum frumos, iar acum chiar mă simt împlinit. Fac exact ceea ce îmi place.

plaja-bursucu.jpg

Bursucu deține o plajă în stațiunea Mamaia, chiar în spatele Cazinoului
foto: Facebook
  • Dacă, să zicem, că de mâine nu ar mai există televiziune, din ce ți-ai câștiga banii? Ai investit deja în altceva?

Dacă nu ar mai exista televiziune, m-aș canaliza pe lucruri care au legătură cu ceea ce îmi aduce bucurie: să fac oamenii să se simtă bine. Unul dintre lucrurile „extra” pe care îl fac de câțiva ani este să mă ocup de plaja pe care o dețin în centrul stațiunii Mamaia, exact în spatele cazinoului. Se numește „Porto Beach”. Încerc să dezvolt o plajă în care lumea să vină și să se simtă bine, să ne distrăm, să ne bucurăm și să petrecem o vară frumoasă împreună. Nu este o plajă de fițe, este accesibilă oricui. Nu sunt un om de afaceri, nu mă pricep la asta deloc, dar știu că-mi place că starea mea de bine să o transmit și altora.

Citește și:

INTERVIU De ce Bursucu nu locuiește cu iubita și fiica. Care este secretul prieteniei cu Teo Trandafir

Teo Trandafir, despre căsătorie, relaţia cu Maya şi Bursucu: "Nu m-am văzut niciodată ieşind la pensie"

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul