INTERVIU Brigitte Năstase, despre relaţia cu Ilie Năstase: „M-am operat pentru a nu mai fi înşelată“

dsc_0961.jpg

Brigitte Năstase şi Cornel Oană
foto: OK Magazine

Unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz ne dezvăluie latura lor domestică și ne vorbește despre certurile de la ordinea zilei, idilele trecute, dar și despre relaţia cu Dumnezeu, presa de scandal și Ilie Năstase.

Ea este femeia pe care pri­mul soț a transformat-o în văduvă, al doilea a ră­nit-o la propriu și la fi­gurat cu firea lui iute la mânie și reputația de om de afaceri certat cu legea, iar al treilea soț, Ilie Năstase, a transformat-o în vedeta de acum. Iar el este partenerul ei de afaceri și cel care va deveni soțul nr. 4 al focoasei brunete, aflat în plin proces de acomodare cu notorietatea ei și, de ce nu?!, cu spiritualitatea.

Că tot suntem în decembrie, ce vreți să vă aducă Moșul?

Corne:l Liniște. Vrem să ne petrecem Crăciunul în familie și să ne relaxăm.

Brigitte: Eu sper să termine copiii școala cu bine, în special fiul meu, care este clasa a XII-a și chiulește uneori. Îmi doresc fericire, să trecem cu bine peste toate discuțiile din cuplu, pentru că avem, chiar dacă relația noastră e la început. Noi ne-am întâlnit pe 7 ianuarie, dar abia prin mai-iunie am devenit iubiți. Ne-am asociat la magazinul meu, dar nu fără divergențe. Eu eram foarte căpoasă, nu voiam schimbări, indicații…

Cum e partenera ta de business, Cornel?

Cornel: E un pic căpoasă, nu-i place să recu­noască atunci când greșește. Totuși, petrecând mult timp împreună, am ajuns la un consens.

Brigitte: Dar și el era foarte dificil la început!

Cornel: Și eu sunt încăpățânat, așa e.

Brigitte: El mă enerva rău la început!

Cornel: Toată treaba era reciprocă, să știi!

Și cum ați trecut de la enervare la iubire, totuși?

Brigitte: El era necăjit și a început, la un moment dat, să îmi povestească despre problemele lui. Atunci l-am luat cu mine la biserică. Eu sunt pen­ticostală și a început să-mi placă să am cu cine să merg la biserică. Atunci mi-am dat seama că e un om special, pe care-l iubește Dumnezeu. Ne-am văzut unul altuia slăbiciunile, asta ne-a făcut să ne îndrăgostim unul de altul. M-a atras la el faptul că putea fi și slab.

Citeşte AICI tot interviul cu Brigitte Năstase şi Cornel Oană

Loading...