INTERVIU Alexandra Stan a fost Iepurele la Masked Singer România. "Nu am crezut că voi avea atâtea emoții"

alexandra stan.jpg

alexandra stan la masked singer romania
Alexandra Stan a acceptat invitația celor de la Masked Singer România și a purtat costumul Iepurelui
foto: PRO TV

După ce săptămâna trecută Elena Băsescu a fost demascată la Masked Singer România, în ediția din 16 octombrie a fost rândul Alexandrei Stan să-și arate adevăratul chip. Solista care s-a ascuns sub masca Iepurelui ne-a povestit despre cât de greu i-a fost să țină secretă participarea la emisiune, dar ne-a mărturisit și că a fost cu adevărat emoționată de întreaga experiență.

  • Spune-ne cum a fost această experiență pentru tine? Cum se vede acest show din interiorul măștii?

A fost o experiență inedită și specială. Nu am crezut niciodată că voi avea atâtea emoții. Nici la concertele mele nu am așa emoții. M-am simțit ca și cum aș fi la începutul carierei. Faptul că vedeam foarte puțin și că aveam costumul foarte mare, mă făcea să merg greu și aveam impresia că în orice secundă aș putea să mă prăbușesc. Costumul cântărea foarte mult și am avut ceva probleme cu spatele, dar m-am obișnuit după câteva ore. Am găsit o poziție bună și adrenalina mă făcea mereu să rezist.

  • Cum te simți acum că ai ieșit din concurs? Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi?
  • alexandra-stan.jpg

    alexandra stan si jorge la masked singer romania
    Alexandrei i-ar fi plăcut să stea mai mult în show
    foto: PRO TV

Mi-a părut foarte rău pentru că înainte am fost la duel și am crezut că am trecut de ce era mai greu. Trebuie să recunosc că la primul duel mi-a stat inima în loc. Am crezut că o să ies din emisiune și asta ar fi fost ceva foarte trist. Deci totuși pentru mine faptul că am rezistat atât de mult este o realizare. Și m-am bucurat de toată experiența, am încercat să nu fiu competitive, mai ales că nu știam nimic despre ceilalți concurenți. Nici măcar ce piese au cântat. Așa că nu cred că aș fi avut vreo mască preferată cu care să mă duelez.

  • Prezenta ta în emisiune a fost un secret și pentru cei apropiați. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus când lipseai de acasă?

A fost o întreagă aventură. Față de familie a fost simplu pentru că eu locuiesc în București, ei în Constanța. Și cât stăteam în backstage mai vorbeam cu mama, dar îi ziceam că sunt la studio. Dar adevărata aventură a fost față de prietena mea, Adriana, cu care mă vedeam aproape zilnic înainte de emisiune. Și a fost foarte greu să mă ascund. I-am zis că merg la niște repetiții pentru un show, dar nu se știe dacă apar în el.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1