Inna şi gaşca ei au filmat în metrou un videoclip cu ţinute şic

12-inna-si-vinka.jpg

Vinka, solista din Uganda, și Inna
Citeste tot despre: 

Pe terasa Palatului Parlamentului a cântat la înălțime în 2015, iar acum a ajuns în subteran, la metrou. Inna a revenit în atenţia fanilor cu videoclipul piesei „Bebe”.

Melodia, cu versuri în franceză și engleză, este compusă de Inna (33 de ani), Vinka (25 de ani), Marco & Seba și Theea Miculescu. Videoclipul a fost filmat în metroul din Capitală, în trenurile vechi decorate cu graffiti.

 

 

„Am compus «Bebe» într-o sesiune spontană la studio. Totul s-a legat foarte bine și apoi am continuat să lucrez piesa. Îmi place mult cum a ieșit, iar Vinka se integrează perfect”, a spus Inna. Vinka, pe numele ei adevărat Veronica Luggya, este o artistă din Uganda care a semnat recent un contract cu Sony Music Africa. Tot anul acesta, o altă piesă compusă de Inna, „Tu Manera”, de pe albumul „YO”, a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria. Totodată, „Tu Manera” este inclusă și pe coloana sonoră a jocului „Need For Speed – Heat” care se va lansa în câteva zile.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1