Inna le-a luat casă mamei și bunicii în București. Solista are mare grijă de cele mai dragi ființe din viața ei EXCLUSIV

24-vedete-innacbvcvbv.jpg

Inna
Inna, pe numele ei adevărat Elena Alexandra Apostoleanu, a cântat joi seara pe Casa Poporului

Aglomeraţie de vedete joi seara, la concertul inedit organizat de PRO FM pe Casa Poporului. Printre atâtea soliste sexy, am zărit-o pe mama Innei, o doamnă în mare formă, care şi-a deschis sufletul pentru reporterii Click!

Antonia, Inna, Lariss, Nicoleta Nucă, Mira, Inna (28 de ani) au făcut show la evenimentul „PRO FM On Top pe Casa Poporului”, petrecerea fiind organizată la 86 de metri deasupra pământului. Tare mândră de prestaţia fiicei ei a fost doamna Maria Apostoleanu (53 de ani), mama Innei, care nu a scăpat-o nici o clipă din ochi pe solistă. De altfel, relaţia lor este atât de strânsă, încât cu greu pot sta despărţite.

24-vedete-mama-innazczxc.jpg

Maria Apostoleanu
Maria Apostoleanu

 “M-am mutat cu Inna în Bucureşti şi am luat-o şi pe bunica de 80 de ani, care are probleme de sanatate. Inna are grija de noi, ne-a cumpărat o casă aici, cu grădină, cu pisica noastră. Mai vine şi soţul meu la noi (n.r. de la Mangalia) şi ne reunim familia”, a declarat Maria Apostoleanu pentru Click! .

Aşadar, artista, care face anual, aproape un milion de euro din muzică şi contracte de imagine, este la rândul ei răsfăţată de mama şi de bunică, dar le întoarce înzecit ajutorul primit. “Eu mai merg în concerte cu fiica mea, fac poze cu fanii, sunt o mamă cool (n.r. - la modă), ştiu melodiile pe de rost”, ne-a mai spus femeia.

Ajutată şi de fostul, şi de actualul iubit

 

 

 

24-vedete-lucian-doar-el.jpg

Lucian Gîtiţă
Lucian Gîtiţă

 

Inna este o norocoasă. Îi are alături şi pe fostul iubit, Ştefan Lucian Gîtiţă, care îi este manager, dar şi pe actualul partenet, celebrul fotograf american John Perez. “Inna are echipa ei, prieteni, asistenta cu care merge peste tot. Şi Lucian are grija de ea, iar iubitul ei îi e alături când poate”, ne-a spus mama Innei

Loading...

Citește și