Inna era arogantă de mică! Vecinii din Neptun o fac praf pe cântăreaţă

inna_sexy.jpg

inna sexy
În ultimele zile, Inna s-a plâns că a fost agresată în copilărie
Foto: arhiva personală

Ziele acestea Inna este în centrul atenţiei şi nu printr-un concert de zile mari, ci în urma mărturisirilor pe care artista le-a făcut despre perioada când era în şcoală. Bruneta a povestit că a fost agresată de învăţătoare pentru că era prea îndrăzneaţă şi nici cu colegii nu avea o relaţie prea bună. De când are succes pe plan internaţional, artista şi-a câştigat respectul celor cu care a făcut şcoală, nu însă şi pe al vecinilor din staţiunea Neptun.

Până să ajungă ceea ce este astăzi, Inna (29 de ani) era doar o adolescentă care visa să devină mare cântăreaţă şi se comporta deja ca o divă. Vecinii artistei din Neptun au făcut dezvăluiri uluitoare despre adevărata faţă a Innei înaintea ca aceasta să cunoască celebritatea. Deşi s-a plâns că în şcoală nu a fost tratată prea bine, învăţătoarea fiind cea care a ridicat palma asupra ei, nici cu vecinii nu se înţelegea prea bine.

inna adolescenta scoala cum arataZoom
Inna nu avea hainele de mii de euro pe care le poartă acum şi nici look-ul de mare divă
foto: ştiridecluj.ro

Adolescenta Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele ei adevărat, nu îi saluta pe oamenii strânşi la bloc şi trecea glonţ pe lângă ei. Acum, artista este imaginea unei campanii anti-violenţă în şcoli, prin care face apel către elevi să nu mai fie agresivi unii cu alţii şi să nu îi mai jignească sau să-i marginalizeze pe cei din jur.

 

Derulând filmul înapoi, Inna era chiar ea un copil-problemă, care nu dădea doi bani pe cei din jur. "A uitat de unde a plecat! Era un copil needucat. Când venea acasă, trecea pe lângă noi, şi nu dădea «bună-ziua». Era arogantă de mică! Nu ştiu cum poate să spună acum că colegii o tratau prost. Probabil că era efectul comportamentului ei. Ce pot să spun cu mâna pe inimă despre ea este că era un copil muncitor. Vara, se angaja vânzătoare ca să-şi câştige banii de buzunar. Vindea şlapi şi accesorii de plajă. De la tarabă, practic a şi luat-o cel care a făcut-o celebră! Ea probabil că nu-şi mai aminteşte perioada aceea, căci acum se lăfăie în lux", a declarat pentru Click! un vecin al brunetei, sub protecţia anonimatului.  

Inna s-a născut în staţinea Neptun, iar în apartamentul în care a copilărit trăieşte tatăl ei, care a refuzat să se mute în capitală. Artista şi mama ei locuiesc la Bucureşti. 

loading...
Loading...

Citește și