Inna, ajutată de mamă în carieră: «Nu eram deloc pregătită»

inna_1.jpg

inna,
Inna a vorbit despre viața de dinainte de faimă, dar și despre greutățile din cariera sa
Foto Instagram

Inna se află printre cele mai apreciate artiste de pe piața muzicală din România și nu numai. Cântăreața a reușit să obțină locuri însemnate și în top-urile muzicale ale altor țări, fiind mereu plecată în turnee și bucurându-se de multă admirație din partea fanilor săi. Însă, drumul succesului ei a fost presărat și cu obstacole.

Cântăreața Inna, pe numele ei real Elena Alexandra Apostoleanu, a vorbit deschis și despre momentele mai puțin plăcute ale carierei sale în domeniul muzicii. De la oameni care o descurajau, până la lipsa încrederii de sine, datorată micilor eșecuri personale, Inna a trebuit să depășească aceste bariere pentru a putea face ceea ce-i place în viață. Artista a mărturisit că succesul de care se bucură acum nu a venit din prima, ci a trebuit să-l obțină singură, luptându-se pentru el și încercând mereu să se reinventeze, pentru a fi pe placul publicului. „Mi-a fost greu când am început primul meu proiect muzical, „Alessandra“, un proiect pop-rock de care eram încântată, însă care nu a avut succesul la care ne așteptam atât eu, cât și managerul meu. Ulterior, am lansat piesa „Hot“ sub numele INNA și lucrurile s-au schimbat fundamental în viața mea”, a susținut Inna, într-un interviu pentru revista Viva

inna_3.jpg

În prezent, Inna se bucură de un real succes în industria muzicala
Foto Instagram

Deși și-a dorit să ajungă cunoscută pe piața muzicală, vedeta a explicat că la început, succesul de care s-a bucurat după lansarea pieselor sale a luat-o complet pe neprăgătite, fiind nevoită să apeleze la ajutorul unor profesioniști din domeniu, pentru ca aceștia să o poată ghida în noua sa carieră. De asemenea, mama sa a jucat un rol important în susținerea ei. „Nu eram deloc pregătită, nu mă așteptam la nimic din ce a urmat: concerte în toată România, apoi în Europa, filmări, interviuri, multe călătorii, un program extrem de încărcat și strict. Am gestionat tot ce mi s-a întâmplat cu ajutorul echipei mele, care a fost alături de mine, cu sprijinul familiei și al prietenilor, cu iubirea și susținerea fanilor”, a mai spus Inna. 

inna_2.jpg

Inna este nevoită să călătorească destul de des, deoarece are concerte programate în diverse țări
Foto Instagram

Inna a tot participat, de-a lungul timpului, la festivaluri și concursuri de muzică, pentru a-și putea exersa vocea și pentru a vedea unde se situează, în raport cu alte persoane talentate. Însă, la momentul respectiv, pe vremea când era doar o adolescentă și locuia în Neptun, nu se gândea că va ajunge atât de sus. „Îmi doream să devin artist și nu mă prea gândeam la altceva. Nu prea pot să spun că aveam un plan B. Nu am crezut că voi ajunge vreodată pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii(..) Au fost situații în care chiar nu mai credeam că voi putea să îmi urmez visul. De multe ori, eram influențată, bineînțeles, de faptul că nu câștigam un concurs sau un festival. Am trecut peste aceste situații cu sprijinul mamei, a fost de fiecare dată lângă mine și îmi spunea că data viitoare va fi mai bine, că pot mai bine”, a explicat cântăreața. 

 

Loading...

Citește și

  • inna picior semn cicatrice

    Căzătură de pe scenă a lăsat urme adânci pe piciorul Innei. Artista a suferit un accident în timpul concertului din Istanbul, incident în urma căruia a avut nevoie de spitalizare. Deşi totul s-a întâmplat acum aproape două săptămâni, artista nu este nici acum complet refăcută, având unul dintre picioare în continuare bandajat, iar pe celălalt un semn uriaş pe toată tibia.

  • INNA a avut parte de cel mai mare coșmar sâmbătă, 12 mai, în Turcia, după ce scena pe care ea a urcat pentru a concerta, s-a prăbușit. Solista a fost transportată de urgență la spital, de unde a ținut să le transmită fanilor un mesaj pentru a-i liniști. Este conștientă și stabilă, însă se află în continuare în spital.