Incredibil cum arăta Alina Eremia când s-a lansat în showbiz!

alina_eremia_lansare_abracadabra.jpg

alina eremia lansare debut abracadabra
La doar 4 anișori, Alina Eremia a debutat în emisiunea „Abracadabra” (PRO TV)
foto: arhiva personală

A devenit cunoscută o dată cu apariția în serialul „Pariu cu viața” de la PRO TV și ca membră a trupei LaLa Band, dar foarte puțină lume știe că Alina Eremia (22 deani) este pe scenă de când era mic copil.

S-a născut la 15 decembrie 1993, în Buftea, unde a şi copilărit. Pasionată de muzică, Alina Eremia a debutat de fapt cu mult timp înainte de lansarea serialului-fenomen de la PRO TV. Alina a participat la emisiunea „Magicianului” Marian Râlea, „Abracadabra”, în 1997, unde a obținut locul 3 pe podiumul concursului. Apoi, în 2005, a reprezentat România la Eurovision Junior, unde a cântat „Țurai” și s-a clasat pe locul 5, cu 169 de puncte. Încet-încet, Alina făcea pași mici, dar siguri, spre consacrare. În 2008 a început colaborarea cu Disney Channel și a imprimat voci pentru desenele animate „Pocahontas” și „Pocahontas 2”, iar în 2010 a făcut același lucru pentru alte producții - „Frumoasa și Bestia”, „Frumoasa și Bestia: Un Crăciun Încântător” și „Frumoasa și Bestia: Lumea magică a lui Belle”.

A reprezentat România la Eurovision

alinaeremia102.jpg

alina eremia 2005 eurovision
În 2005, Alina Eremia a reprezentat România în competiția Eurovision Junior și a obținut locul 5
foto: arhiva personală

 

Împinsă de la spate de mama sa, Alina participă în 2011 la un casting organizat de MediaPro Pictures. Acesta este momentul care i-a schimbat viața și a adus-o cu adevărat în lumina reflectoarelor. Rolul primit în serialul „Pariu cu viața”, cel al Ioanei Anghel, a făcut-o vedetă peste noapte. Împreună cu trupa LaLa Band compusă din cântăreții-actori distribuiți în serial, Alina Eremia a lansat cinci albume de studio, unul dintre acestea fiind răsplătit cu discul de aur pentru „Cel mai bine vândut album al anului 2012”.

Cu LaLa Band a cunoscut celebritatea

alina_eremia_lala_band.jpg

alina eremia trupa lala band
În 2011, Alina Eremia (în stânga) s-a alăturat trupei LaLa Band și distribuției serialului „Pariu cu viața” de la PRO TV
foto: PRO TV

 

Alături de trupa LaLa Band, Alina Eremia s-a format ca artist, mai ales datorită experienței acumulate în turneele naționale care au însumat peste 150 de ore de muzică live.

În 2013 a venit momentul ca Alina eremia să se relanseze, de data aceasta solo. Piesele lansate de ea apoi, „With or Without You” – o colaborare cu Mister Z, „Tu ești vara mea” – compusă de Adrian Sînă, „În dreapta ta” – duetul cu Vescan, „Cum se face” – compusă de Mihai Boldea și „A fost o nebunie” – melodie produsă de Mihai Gruia au devenit toate hit, având milioane de vizualizări pe YouTube. 

De ziua ei, la 15 decembrie, a lansat o nouă melodie, „Original”

Are un look din ce în ce mai sexy

ioana-popa-alina-eremia-1.jpg

alina eremia look sexy
La 22 de ani, Alina Eremia emană mult sex-appeal
foto: arhiva personală
Loading...

Citește și

 • alina eremia videoclip nou

  Alina Eremia (21 de ani) lansează un nou single, intitulat „A fost o nebunie‟, joi (3 septembrie). Versurile piesei sunt inspirate din realitate. Cântăreața și-a imaginat această poveste sub forma unei scrisori audio, spusă printre lacrimi și suspine.

 • delia matache oana gina

  Se apropie sezonul petrecerilor de balul bobocilor, iar elevii şi studenţii vor pe scenă cei mai tari artişti. În funcţie de bugetul pe care îl au însă liceele şi facultăţile încep să taie de pe listă solişti cu pretenţii şi să se orienteze asupra celor pentru care onorariul nu depăşeşte o mie de euro. Printre cel mai bine cotaţi artişti se numără Delia, Connect-R, Smiley, Andreea Bălan, dar vin puternic din urmă şi nume noi industria muzicală cum sunt Cortes sau Alina Eremia.

 • Aşa ghinion mai rar. Una dintre cele mai iubite soliste de la noi şi-a pierdut glăsciorul de privighetoare în prag de Sărbători. Păţita este nimeni alta decât Alina Eremia, care a tot avut concerte unul după altul. De la atâta cântat, Alina a intrat în pauză vocală.

 • ce fac acum membrii lala band

  Dacă te întrebai ce fac acum membrii Lala Band, Click! are răspunsul. Mulți dintre ei se ocupă de proiecte personale sau de viața intimă, cum este exemplul Sorei, care a anunțat că este gravidă în 4 luni. Alții fac colaborări cu artiști cunoscuți din țară și se ocupă, în același timp, de cariera solo.

 • ce au ajuns vedetele lala band

  Dacă ești fan și te întrebi ce au ajuns vedetele din Lala Band, află că cei mai mulți și-au continuat carierele în televiziune și muzică. Află toate detaliile.

 • alexia talavutis

  A devenit cunoscută datorită trupei LaLa Band şi a serialului „Pariu cu viaţa”, însă de o bună perioadă actriţa Alexia Talavutis a stat deoparte şi nu s-a mai afişat în lumea mondenă. Până de curând când am aflat că actriţa pregăteşte ceva nou.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1