Incredibil! Ce ascunde în dormitor Jesica Zamfir, câştigătoarea «MasterChef»

Jesica Zamfir, câştigătoarea MasterChef

Jesica Zamfir, câştigătoarea MasterChef
Jesica Zamfir, câştigătoarea MasterChef
FOTO Facebook

Se pare că Jesica Zamfir nu se poate despărţi de sigla MasterChef nici măcar în dormitor. Câştigătoarea ultimului sezon al emisiunii culinare păstrează în dormitor un tablou cu sigla emisiunii culinare.

Jesica Zamfir este atât de mândră de titlul de MasterChef încât nu se poate despărţi de acesta nici măcar atunci când merge la culcare. Câştigătoarea ultimei ediţii a competiţiei culinare de la PRO TV păstrează tabloul cu sigla emisiunii la capul patului, ca să-i fie aproape şi în cele mai intime momente.

Jesica La Măruţă

Jesica La Măruţă
Jesica La Măruţă
Foto Captură Pro Tv

Soţul acesteia, Ştefan, a mărturisit într-un interviu acordat emisiunii „La Măruţă" că nu se aştepta ca soţia sa să se întoarcă acasă cu premiul cel mare. Bărbatul a mărturisit că i-a fost foarte greu s-o cucerească, însă într-un final a reuşit.

„Sunt mândru şi mă bucur foarte mult pentru ea. M-am chinuit puţin s-o cuceresc, dar am reuşit. O ştiam ambiţioasă şi credeam că va ajunge undeva aproape, dar chiar că va câştiga premiul cel mare nu mă gândeam", a spus Ştefan, bărbatul Jesicăi zamfir.

Fosta concurentă MasterChef a dezvăluit şi ce urmează să facă cu banii câştigaţi la concurs: „Banii de la concurs o să-i investesc în mine, în familia mea. Vreau să fac mai multe cursuri, să mă specializez. Niciodată nu o să-i arunc aiurea pe maşini sau chestii d-astea. Ni s-a schimbat viaţa pentru că am câştigat premiul MasterChef, titlul MasterChef. O să merg să-mi vizitez familia în Sevilla, pe sora şi pe fratele meu. Cred că cel mai bine pentru Sergiu este să crească în România".

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1