Incredibil! Borcea și Pelinel, legați pe viață de cifra 8!

Data nașterii copilului lor, Milan Cristian, care a venit pe lume pe 8 iunie, se adaugă unui lung șir de coincidențe uimitoare

Printre cei cred în puterea destinului, în supranatural și în influența pe care numerele și astrele o au asupra noastră se numără și proaspăta mămică Valentina Pelinel. Și are toate motivele pentru că, de când s-a născut, cifra 8, care simbolizează infinitul, s-a arătat obsesiv în viața ei.

Cine spune că Valentina Pelinel nu se potrivește cu Cristi Borcea se înșală! Chiar dacă nu a vorbit răspicat despre relația ei cu fostul boss dinamovist, destinul lor pare deja pecetluit. Click! a găsit un lung șir de coincidențe incredibile, în care cifra infinitului, 8, este prezentă la tot pasul. Specialistul în astrologie Tina Rizea a analizat această situație, care pentru unii dintre noi întrece orice imaginație. “Numărul de destin determină personalitatea, soarta, şansele şi mai ales idealurile unui nativ. Persoanele care au ca cifră de destin 8 sunt foarte pragmatice şi interesate de realizările materiale, astfel că nu e de mirare că printre aceştia se regăsesc cei mai mulţi oameni puternici şi foarte bogaţi. Apreciază îndeosebi independenţa şi sunt lipsite de reverii contraproductive ori de analize nesfârşite ale unor situaţii uşor de depăşit prin ignorare. Dorinţa de a avea mulţi bani presupune obţinerea puterii şi a unui statut social deosebit. Nimic nu rămâne nefinalizat în cazul acestor nativi, care fac planuri minuţioase şi realiste pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Nici o oportunitate nu va rămâne neexploatată. Perseverenţa şi tenacitatea maxime presupun şi o detaşare de trecerea timpului (oricât ar dura, vor ajunge în punctul vizat). Îşi vor asuma toate riscurile şi vor spulbera concurenţa”. Așadar, nu e de mirare că, cel puțin în prezent, toate lucrurile s-au așezat în viața Valentinei fix așa cum ea și-a dorit. Deși este închis la penitenciarul Jilava, acolo unde are de executat o pedeapsă de 6 ani și 4 luni în “dosarul transferurilor de jucători”, Cristi Borcea este beat de fericire de când a devenit tătic pentru a șaptea oară. A copleșit-o pe Valentina cu declarații de dragoste, i-a trimis aranjamente florale uriașe și își dorește să fie trecut în certificatul de naștere al copilului, deși statutul de simplu donator de spermă nu-l obligă să facă acest demers.

Iată potrivirile uimitoare!

-Milan Cristian, băiețelul ei și al lui Cristi Borcea, a venit pe lume miercuri, 8 iunie

-S-a născut la ora 15.56. Adunate, aceste cifre dau 8
-Valentina Pelinel s-a născut la 8 luni, pe 8.12.1980
-Cifra destinului lui Cristi Borcea este 8 (se obține adunând toate cifrele care compun data de naștere. În cazul lui Borcea, 17.01.1970, 1+7+0+1+1+9+7+0=26=8)
-Valentina are 1,8 metri
-Numele Cristian are 8 litere. Cristian îl cheamă pe copil, pe Borcea, dar și pe fostul ei soț, Cristian Boureanu
-Vârsta la care Valentina a devenit mămică este 35. Cifrele adunate dau numărul 8
-Are două numere de telefon. La primul, dacă adunăm cifrele, obținem 8. Al doilea număr de telefon conține de mai mult de 5 ori cifra 8

pelinel-2-5956115.jpg

pelinel, borcea, copil, alina, fata, avocata, bani
Miercuri, Pelinel l-a adus pe lume pe Milan Cristian
Loading...