Incendiar! Corina, fără sutien şi cu abdomenul plin de "pătrăţele" pe Internet

corina_tatuaje.jpg

corina sexy
Corina a poyat extrem de sexy
foto: arhiva personală

Nu a tras degeaba la sală! Corina arată senzaţional de când are antrenor personal de fitness şi este nelipsită de la antrenamente. Artista şi-a uimit fanii cu "pătrăţelele" pe care le are pe abdomen, dar şi cu posteriorul bombat. Ea s-a pozat fără sutien şi a încins rapid imaginaţia domnilor, care i-au admirat îndelung fotografiile publicate pe Internet.

Corina are cu ce se lăuda după ce a stat la mesele îmbelşugate de sărbători. Deşi nu a refuzat preparatele tradiţionale şi a gustat din sarmale, jumări, salată boerf, cărnaţi şi şorici, artista a reuşit să-şi păstreze formele pentru care a tras din greu la sală. În ultimele luni, cântăreaţa a devenit o obişnuită a locurilor unde se fac antrenamente intrense de fitness şi a semnat condica zilnic, iar rezultatele sunt uimitoare.

corina_bud.jpg

corina bud posterior goala fitness
Corina s-a pozat fără sutien cu abdomenul tonifiat la vedere
foto: arhiva personală

Artista şi-a modelat trupul, iar acum abdomenul ei este plin de "pătrăţele".

Cântăreaţa s-a pozat într-o ipostază incendiară în care a renunţat la sutien şi s-a expus pe contul de socializate într-o pereche minusculă de bikini. Ca să-i zăpăcească de tot pe domni, artista s-a pozat şi din profil şi a arătat că şi-a lucrat şi fesierii, nu doar abdomenul.   

corina_profil.jpg

corina bud posterior goala fitness
Corina este într-o formă fizică de zile mari
foto: arhiva personală

Corina a format până în urmă cu zece luni un cuplu cu afaceristul Nelu Bud, de care s-a separat din cauza infidelităţilor repetate. Cei doi au convebnit să se despartă amiabil după 20 de ani, dar continuă să-şi vorbească şi să pozeze în familia perefectă de dragul băieţelului lor, Robin.

loading...
Loading...

Citește și

  • corina bud

    La aproape jumătate de an de când Corina şi Nelu Bud nu mai formează un cuplu ies la iveală lucruri din relaţia lor.cei doi au convebnit să se despartă amiabil după 20 de ani, dar conrinuă să-şi vorbească şi să pozeze în familia perefectă de dragul băieţelului lor, Robin, care va împlini 8 ani.

  • Corina Bud iubit infidel despartire

    Iată că până şi una dintre cele mai sexy soliste din România poate fi înşelată! Şi nu doar o dată! Vestea că nonconformista Corina (36 de ani) nu mai formează un cuplu cu afaceristul Nelu Bud (46 de ani) a căzut luni (7 martie) ca un trăsnet în showbiz. Click! a aflat că, în ciuda situaţiei tensionate, cei doi fac eforturi să pară părinţii perfecţi pentru băiețelul lor, Robin (7 ani și 4 luni).

  • corina bud fiu robin

    Vestea că solista Corina (36 de ani) și Nelu Bud (46 de ani) nu mai formează un cuplu a zguduit luni (7 martie) lumea mondenă. Cei doi s-au despărțit după 20 de ani de iubire, deși au un băiețel de 7 ani și patru luni, Robin. După ce a recunoscut ruptura, solista a publicat marți (8 martie) un mesaj pe facebook.

  • Se iubesc de 16 ani, au împreună un băieţel superb, Robin (4 ani), dar nu se gândesc să-şi oficializeze relaţia. Este povestea de dragoste dintre cântăreaţa Corina (32 de ani) şi iubitul ei, Nelu Bud (42 de ani). S-au cunoscut când ea era doar o liceană, iar de atunci au rămas nedespărţiţi. Nelu a fost primul şi singurul bărbat din viaţa vedetei.