Imagini rare cu fiica lui Gică Hagi! Iată cum arată şi cu ce se ocupă Kira de când a părăsit România

familie_hagi.jpg

Gică Hagi, alături de familia lui
Citeste tot despre: 

Este fiica celui mai mare fotbalist din ţara noastră, are 22 de ani, însă a decis în urmă cu mai mulţi ani să părăsească România. Kira Hagi, căci despre ea este vorba, s-a mutat în SUA, vrea să devină actriţă şi, deşi este mândră de numele pe care îl poartă, preferă să se recomande doar cu prenumele, pentru ca lumea să nu îi pună vreo etichetă înainte de a o cunoaşte.

Gheorghe Hagi şi Ianis Hagi, fiul său, sunt cunoscuţi de o ţară întreagă, însă femeile din familia lor nu apar în lumina reflectoarelor atât de des precum o fac ei. Deşi nu a mai fost văzută de mult timp în public, Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, are o carieră de invidiat.

Anul trecut, Kira s-a angajat în Beverly Hills la o companie importantă din domeniul entertainment-ului, Ownzones Media, care a dezvoltat o aplicaţie prin care furnizează conţinut digital pentru industriile de film şi televiziune. Job-ul ei a apărut imediat după ce a studiat actoria la Academia de Teatru şi Film „New York“ din Los Angeles.

Kira Hagi vine des în România, însă nu apare în public, ea nefiind foarte activă nici pe reţelele de socializare. Recent, s-a aflat că ea va primi un rol în filmul „Între chin şi amin“, inspirat de unul dintre cele mai negre momente din istoria României: experimentul Piteşti.

Iată cum arată în prezent Kira Hagi

Loading...