Imagini incredibile! Cum arăta Naomi când era bărbat, în urmă cu 20 de ani

naomi_2.jpg

naomi
Blondă, cu silicoane, fardată strident, Naomi nu mai seamănă deloc cu Florin Moldovan
foto: arhivă personală

Pe celebrul transsexual Florin Moldovan (40 de ani) îl știe o țară întreagă îmbrăcat în rochii, rujat, coafat și parfumat. Click! vă prezintă însă imagini cu el de acum 20 de ani, când juca rolul unui puști, în celebra peliculă ”Gadjo Dilo”.

Și-a încercat norocul la Festivalul Mamaia, dar și la Eurovision, în 2014, când a ajuns în finala națională cu piesa ”Dacă tu iubești”, vocea sa fiind apreciată de jurați, însă nu suficient încât să aibă concerte și să trăiască din muzică.

Naomi a debutat în showbiz pe vremea când era bărbat, iar de peste zece ani urcă pe scenă în fuste și machiată ca o divă. În plus, Naomi și-a pus silicon în fese și în sâni, se îmbracă în rochii, se coafează și se machiază strident.

naomiZoom
Naomi, pe vremea când era Florin Moldovan
foto: captură

 

Iată însă că, în 1997, Florin Moldovan a primit un rol în filmul ”Gadjo Dilo”, unde a jucat alături de Adrian Minune și de Rona Hartner. Pe atunci avea doar 19 ani și a interpretat rolul lui Adrian, aflat la închisoare pentru furt. Naomi a plecat din țară în urmă cu patru ani, locuind în Germania, dar și Elveția, unde a câștigat bani cântând în diverse localuri.

Ce copilărie grea a avut Florin

Florin a fost abandonat de mama lui la doar trei zile de la naștere, într-un şanţ,. și, până la 15 ani, a stat într-un orfelinat din Luduș. El a arătat un interes deosebit pentru muzică încă de la o vârstă fragedă. Ulterior, s-a mutat în Târgu Mureş şi a participat la o preselecţie pentru Şcoala Populară de Artă, la secţiunea canto, unde a trecut examenul cu nota 10. În anul 1992, s-a mutat la Bucureşti, unde a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă (muzică uşoară, secţiunea canto) şi a şcolii de la Palatul Naţional al Copiilor.

loading...
Loading...

Citește și

  • naomi moldovan transsexual concurs germania adriana bahmuteanu

    Naomi, care a făcut senzaţie acum mulţi ani cu hit-ul "Noapte Albastră", s-a întors în ţară şi a venit direct de la aeroport la emisiunea "Necenzurat". Transsexualul a ajuns la tv, dorind să-i facă o surpriză Adrianei Bahmuţeanu. Cu un look complet schimbat, Naomi a surprins pe toată lumea.

  • După ce chipul ei a trecut prin anumite schimbări, sânii sunt cei care vor completa imaginea artistei

    Naomi, alias Florin Moldovan este decisă să meargă mai departe cu transformările fizice în încercarea sa de a deveni femeie. Un tratament hormonal urmat în străinătate a ajutat-o să îşi formeze un mic contur la piept, locul unde vor intra protezele de silicon.