Imagini fierbinți cu Mădălina Ghenea! Reacția unui bărbat, când vedeta s-a întors cu spatele

madalina_ghenea.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea e vânată de fotografi la Milano
foto: Hepta

Mădălina Ghenea (29 de ani) face furori a Milano. Eliberată de grijile din țară, unde relația dificilă cu tatăl copilului ei îi dă dureri de cap de câteva luni, vedeta pare să-și fi regăsit echilibrul în orașul în care a început cariera ei.

Mădălina Ghenea se simte în largul ei la Milano. Dovadă stau fotografiile surprinse de fotografii acreditați la prezentările de la Săptămâna Modei, dar și de paparazzii care o urmăresc pe frumoasa actriță peste tot.

Aceștia din urmă au surprins-o pe Mădălina într-un magazin din Milano. Îmbrăcată într-o salopetă neagră super mulată, cu mâneci trei sferturi și spatele gol, vedeta le-a atras atenția nu doar fotografilor. Impresionat de posteriorul tonifiat al româncei, unul din clienții magazinului a întors capul după ea zâmbind admirativ.

madalina_ghenea1.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea, sexy într-o salopetă neagră mulată
foto: Hepta

 

madalina_ghenea2.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea i-a atras atenția unuia din clienții magazinului din Milano
foto: Hepta

 

madalina_ghenea3.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea nu pare să poarte sutien pe sub salopeta mulată
foto: Hepta

 

Mădălina Ghenea a devenit mama unei fetițe anul trecut, în luna aprilie, după mai puțin de un an de relație cu tânărul de bani gata Matei Stratan. Deși păreau îndrăgostiți până peste cap, cei doi nu au reușit să depășească împreună greutățile care vin la pachet cu statutul de părinte, iar în acest moment locuiesc separat. Unul din reproșurile fiului milionarului Dan Stratan este legat tocmai de faptul că Mădălina s-a întors la muncă imediat după naștere, drumurile în afara țării ținând-o departe de fiica ei.

12-13-vedete-ghenea-4-foto-hepta.jpg

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan erau îndrăgostiţi lulea la începutul relaţiei
Foto: Hepta
Loading...

Citește și

  • FOTO

    Mădălina Ghenea (29 de ani) a revenit în lumina reflectoarelor, după ce a decis să își reia cariera pentru a uita de dezamăgirea pe care i-a provocat-o tatăl fetiței sale. Vedeta s-a întors în Italia, acolo unde se bucură de aprecierea unui număr mare de oameni, și nu a ezitat să își facă apariția la unul dintre cele mai importante evenimente din industria modei, Săptămâna Modei de la Milano.

  • După o lungă perioadă în care şi-a pus cariera pe pauză, Mădălina Ghenea s-a întors în lumina reflectoarelor, iar primul pas în acest sens a fost să plece în Italia, acolo unde este foarte cunoscută. Modelul are o relaţie tensionată cu Matei Stratan, tatăl fetiţei ei, iar în România cei doi locuiau separat.