Imagini de la botezul nepotului lui Adrian Năstase! Cine a fost naşul copilului

botez.jpg

botez nepot adrian nastase
Adrian Năstase a fost extrem de emoţionat la botezul nepoţelului
foto: arhiva personală

Zi de mare sărbătoare în familia fostului premier, Adrian Năstase. Fiul său, Andrei, şi-a creştinat bebeluşul, vineri, la o biserică din Capitală. Emoţionat, naşul micuţului, Mihnea, fratele mai mic al lui Andrei a fost cel care a intrat cu copilul în lăcaşul cult.

Nepoţelul lui Adrian Năstase le-a schimbat viaţa părinţilor de când a venit pe lume în urmă cu trei luni. Micuţul Nicolas Daniel a fost creştinat vineri, iar naş a fost unchiul său, Mihnea Năstase. 

"O zi foarte emoţionantă. Sunt unchi şi naş în acelaşi timp. Este pentru mine o bucurie enormă. Naşul este cel care intră în biserică cu copilul”, a spus Mihnea Năstase la un post tv. 

adrian_nastase_familie.jpg

adrian nastase familie baieti botez copil andrei
Adrian Năstase a făcut publice imagini de la creştinarea micuţului Nicolas
foto: arhiva personală

La fel de emoţionat şi de fericit a fost şi fostul premier care a notat primele impresii despre eveniment pe blogul personal. 

"Ieri (n.r. vineri), a fost o zi de sărbătoare în familia noastră. La Biserica Sf. Vineri, din cartierul Pajura, a fost botezat Nicolas Daniel. Naş a fost Mihnea, fratele mai mic al lui Andrei. Împreună cu mulţi prieteni, care au înfruntat caniculă, ne-am bucurat să fim alături la în-creştinarea noului membru al familei", a scris politicianul. 

Andrei Năstase s-a cununat civil cu Bianca Ciuvăţ la finele lunii ianuraie, cu puţin timp ca fiul lor să vină pe lume. Cei doi formează un cuplu de mai bine de şapte ani. Absolventă de Drept, Bianca Ciuvăț este un tânăr designer care și-a propus să introducă ghiozdanele în garderoba fashionistelor din România. ea a devenit pentru prima dată mămică la 24 martie. 

Loading...

Citește și

 • andrei nastase bianca ciuvat parinti bebelus baietel

  Fostul premier Adrian Năstase şi soţia lui, Dana, nu-şi mai încap în piele de fericire de când fiul lor, Andrei, i-a făcut bunici. Soţia băiatului cel mare al politicianului a născut vineri un băieţel de nota zece. Emoţionaţi, părinţii şi bunicii au mulţumit apropiaţilor pentru urările de bine transmise şi au dezvăluit numele bebeluşului.

 • andrei nastase adrian bianca copil

  Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei (30 de ani), a devenit tată, vineri (24 martie). Soția lui, Bianca Ciuvăț, a adus pe lume un băiețel. Fostul premier a devenit bunic și a aflat vestea chiar în timpul unei dezbateri ce avea loc la Palatul Parlamentului.

 • andrei nastase bianca ciuvat

  Fostul premier are toate motivele să fie fericit. Fiul său cel mare se însoară și îl va face curând bunic. Andrei Năstase (30 de ani) și iubita sa, designerul Bianca Ciuvăț, au depus actele pentru cununia civilă.

 • andrei nastase bianca ciuvat sotie parinti baietel

  Nici nu zici că a fost însărcinată! Bianca Ciuvăţ, soţia fiului cel mare al lui Adrian Năstase, şi-a revenit complet după ce luna trecută a adus pe lume un băieţel. Tânăra, care a împlinit recent 26 de ani, are o siluetă de fotomodel şi se laudă că încape fără prea mari eforturi în pantalonii pe care îi purta înainte să rămână gravidă.