Imagini de colecție cu Leo Iorga și fratele său. Ce mesaj emoționant a publicat acesta în memoria artistului

cristi-leo-iorga-3jpg.jpg

Leo Iorga, alături de fratele său, Cristi
Foto: Facebook

La aproximativ o săptămână de la moartea îndrăgitului artist Leo Iorga, fratele acestuia, Cristi, și-a găsit într-un final puterea să îi scrie cântărețului mesajul de rămas bun. Și a făcut-o într-un mod original și emoționant, folosindu-se de melodiile lui Leo, cântate de acesta de-a lungul timpului.

Leo Iorga a murit în data de 2 noiembrie, la vârsta de 54 de ani. Acesta se lupta de opt ani cu cancerul, boală care în cele din urmă a câștigat lupta. Artistul a fost înmormântat în data de 5 noiembrie la Cimitirul Bellu din Capitală, lăsând multă durere în sufletele celor dragi. 

cristi-leo-iorga-24pg.jpg

Cei doi cântau împreună și pe scenă
Foto: Facebook

Fratele lui Leo Iorga, mesaj emoționant de adio pentru artist 

Fratele regretatului muzician Leo Iorga a publicat în mediul online o scrisoare emoționantă dedicată fratelui său: un mesaj compus aproape integral din titlurile pieselor regretatului solist vocal, care a plecat dintre noi mult prea devreme. 

Cristi Iorga a numit textul publicat în mediul online „Scrisoare telegrafică către fratele meu”: „E “Toamnă în sufletul meu”, aș vrea să te rog “Să te gândești la mine”. Mă plimb precum „Hoinarul“ prin „Ploaia care cade” pe „Străzile pustii“. Mă gândesc “Singur în noapte“ să scriu o „Scrisoare“ care să cuprindă “Dragostea mea” pentru ține chiar și “După ani și ani”, în care să spun la final “Iartă-mă”.

cristi-leo-iorga-2jpg.jpg

Foto: Facebook

“În fiecare zi”, amintindu-mi “Chipul tău” privind “Brigadierii” spunând „Povestiri din gară“ din care întrebarea “Cine-i vinovat” pentru “Trenul pierdut” îmi provoacă din nou “O altă tăcere”. M-ai învățat să “Nu mă întorc din drum“ și mi-ai spus „Cheamă un înger“ în ‚Zilele“ când „Ploaia“ îți va cuprinde ochii. Deși este „Înca o zi fără tine“ „Cu lumina ta“ voi trăi toată viața. “Prea mici sunt cuvintele” să îți pot mulțumi pentru tot ce m-ai învățat dragul meu Lila. “Mereu te voi iubi”. Fratele tău Cristi”.

 • Paula Iorga, susținută de cei doi băieți, își conduce soțul pe ultimul drum
  foto: Click!
 • Paula Iorga a fost alături de Leo până în ultima clipă
  foto: Click!
 • Ovidiu Ioncu, alias Kempes
  foto: Click!
 • Adi Ordean (stânga), răvășit de moartea prietenului Leo Iorga
  foto: Click!
 • Leo Iorga a fost înmormânat la Cimitirul Bellu din București
  foto: Click!
 • Edi Petroșel și Romeo Dediu de la Holograf
  foto: Click!
 • Connect-R a venit și el să îi aducă un omagiu lui Leo Iorga
  foto: Click!
 • Fratele lui Leo Iorga este cel care a ținut crucea în timpul ceremoniei
  foto: Click!
 • foto: Click!
 • Maximize

1/9

Cristi Iorga a publicat, de asemenea, în completarea mesajului emoționant, și câteva imagini de colecție ce îi înfățișau pe cei doi pe când erau doar niște copii, mai apoi în perioada adolescenței, iar apoi la maturitate, semn că au avut o relație extrem de apropiată. 

cristi-leo-iorga-mici.jpg

Leo Iorga și fratele său, în copilărie
Foto: Facebook

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0