Imagini cu "Gogoașe" după ce s-a operat de cancer. Cum se simte actorul din "Trăsniții"

constantin-zamfirescu-gogoase.jpg

Constantin Zamfirescu, alias Zamzu sau Gogoașe
foto: Click!

Vești bune din tabăra "Trăsniților". Constantin Zamfirescu, căruia i se mai spune "Gogoașe" sau "Zamzu", zâmbește de pe patul de spital, după operația complicată suferită luni, 26 octombrie, chiar în ziua de Sfântul Dumitru.

Diagnosticat cu cancer, după ce o viață întreagă s-a luptat cu drame, actorul de comedie Constantin Zamfirescu a trecut cu bine peste ultima încercare.

Pe 23 octombrie, el, dar și colegii lui, au anunțat pe Facebook că actorul duce o luptă crâncenă cu boala. Cel cunoscut drept Gogoaşe din serialul de Cartea Recordurilor Trăsniţii, de la Prima TV, a fost diagnosticat cu cancer și s-a făcut apel pentru a se găsi donatori de sânge. „Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aş fi vrut să fac asta! Nu v-aş fi scris nimic despre situaţia prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operaţie este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carenţă în rezervele de sânge”, a precizat actorul pe pagina de socializare.

gogoase.jpg

Gogoașe, zâmbet și mesaj optimist de pe patul de spital
foto: Facebook

Marți, a doua zi după operație, pe pagina de Facebook a trupei de umor Sabotorii, în care activează și Gogoașe, a apărut această fotografie în care Constantin Zamfirescu zâmbește, încrezător, după operația complicată. "Zamzu e bine! Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru gândurile bune!", au anun'at colegii lui, Lavinia Stoica și Cătălin Marin.

Citește și:

Șir de drame pentru "Gogoașe". Prima fetiță i-a murit, el a fost nenorocit la naștere, iar acum se luptă cu cancerul: "Sunt o persoană cu handicap"

Gogoașe și-a tras afacere cu torturi. EXCLUSIV!

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1