Imagine duioasă cu Smiley și fiica lui. "Cum să schimbi un scutec cu stil"

smiley.jpg

smiley portret
Smiley
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

De trei luni și jumătate, de când a devenit tătic, Smiley își uimește fani de pe rețelele sociale cu implicarea sa ca părinte. Indiferent de cât de ocupat este, Smiley găsește timp să fie acasă pentru baia micuței Josephine și să o ajute pe Gina. Duminică (20 iunie), Smiley ne-a arătat o imagine tandră cu el și fetița lui.

Smiley nu se fofilează atunci când trebuie să își ajute iubita, pe Gina Pistol, la băița micuței lor, la legănat sau chiar la schimbatul scutecelor! Da, este adevărat, celebrul artist adorat de milioane de români nu strâmbă din nas, ba o face cu stil, iar ultima fotografie de pe Instagram și Facebook este dovada că se pricepe foarte bine chiar și la partea aceasta! Îmbrăcat într-un tricou negru, accesorizat cu pălărie, simpaticul Smiley a fost fotografiat în câmpul muncii, schimbând scutece.

smiley-fiica.jpg

Smiley se pricepe să schimbe scutece
foto: Instagram

"Cum sa schimbi un scutec cu stil: pălărie nouă, tricou de la Irina Voinea. Vă doresc o duminică deosebită", a scris Smiley în dreptul imaginii care a înregistrat zeci de mii de aprecieri, dar și mesaje laudative din partea doamnelor, dar și a domnilor. Gina este o mămică dedicată, dar recunoaște că Smiley îi este de mare ajutor. Frumoasa blondină se află în concediu de creștere a copilului însă nu este absentă din spațiul virtual și are nenumărate contracte de imagine care îi rotunjesc veniturile. 

Citește și:

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: «Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi»

Smiley, tătic exemplar! Cu ce piesă își adoarme fiica. “Schimb scutece zilnic”

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1