Ilie, păzea! Iubita ta îl caută încă pe Nick Rădoi! Avem dovada

2_col_nick_radoi.jpg

nick radoi
Ioana şi Nick Rădoi erau logodiţi anul trecut

Dacă Ilie se gândește că și-a găsit sufletul pereche, ar putea să se înşele. Noua sa iubită n-ar fi atât de amorezată de fostul tenisman, pe cât pare în fotografii. Deși e într-o relatie cu Ilei Năstase de două luni, sexoasa constănțeanca nu l-a uitat încă pe milionarul Nick Rădoi, cu care voia să se mărite anul trecut.

Brigitte Năstase (41 de ani) pare să nu mai fie interesată deloc de soțul ei, cu care se află în plin divorţ, iar imaginile postate pe rețelele sociale sunt o dovadă clară. Bruneta se sărută cu noul ei iubit și se pare că este fericită cu viaţa de acum. Și Ilie Năstase (72 de ani) pare mulţumit, pentru că îi face în ciuda nevestei cu noua sa relație. De două luni se iubește cu o femeie care seamănă leit cu Brigitte, o constănțeanca brunetă, cu gropițe în obraji, în vârstă de 42 de ani. Și, că să arate lumii că nu e cacealma, fostul tenisman a dus-o pe Ioana acasă la el și i-a făcut cunoștință cu trofeele lui, dar și cu dormitorul, după cum se poate observa chiar în poza postată de Ioana pe Facebook.

39310529_686349011720383_1719342599057178624_n.jpg

Ioana s-a lăudat pe pagina personală de Facebook cu trandafirii pe care i-a primit de la Ilie Năstase
Foto:Arhivă personală

Deocamdată nu știm dacă la vârsta de 72 de ani mai are gând de însurătoare, însă iubita nu pare atât de îndrăgostită de Nasty pe cât arată. Şi nici de devotament nu prea pare a fi vorba. Iată că Ioana încă mai are sentimente pentru Nick Rădoi (55 de ani), cel care anul trecut a plimbat-o pe la Monaco, i-a făcut daruri scumpe și o voia de nevastă. Iată şi dovada! La finalul lui iulie, când milionarul stabilit în SUA a venit într-o mini vacanță în România, Ioana a început să îl caute. L-a sunat să se vadă cu el, doar că afaceristul era foarte ocupat. A aflat că este la mare, așa că bruneta a mers la hotelul în care el obișnuia să se cazeze și a întrebat de el la recepție. Din păcate, Nick a preferat să nu stea la hotel atunci, ci la niște prieteni din Constanța, însă Ioana i-a scris mesaje, în care i-a spus lui Nick despre dorința de a se întâlni.

ilie_si_brigitte.jpg

Ilie Năstase și Brigitte și-au găsit alți parteneri
Foto: Mihai Ionescu

Acest schimb de mesaje nu ar fi fost o problemă, doar că a avut loc în timp ce ea era deja de o lună cu Ilie Năstase, iar gestul vorbește de la sine despre cât de mult îl prețuiește pe noul ei iubit. Acum, că a aflat despre povestea de dragoste a brunetei, Nick a hotărât să nu mai poarte nici un fel de conversație cu aceasta. “Ilie poate să stea liniștit, pentru că eu cu Ioana nu mai am nimic. Am vrut să ne căsătorim, doar că au fost niște probleme și am decis să ne vedem de drumurile noastre. Ea e o femeie extrem de cochetă, stătea pe puțin două ore în fața oglinzii doar să se machieze, iar eu nu puteam să aștept atâta, și credeți-mă chiar am răbdare. Să mă cheme la nuntă dacă fac”, a spus Rădoi amuzat.

 

loading...
Loading...

Citește și