Ilie Năstase, săltat din nou de polițiști. Conducea fără permis

ilie-nastase-scuter-1.png

ilie nastase politisti dosar penal scuter
Ilie Năstase conducea scuterul deși nu avea permis

Zi de groază pentru Ilie Năstase! La doar șase ore distanță după ce polițiștii l-au încătușat, acesta a fost săltat din nou. Fostul tenismen a circulat fără permis și a încălcat mai multe reguli de circulație.

În jurul orei 11.20, Ilie Năstase (71 de ani) a fost surprins de un echipaj de la Rutieră pe Șos. Ștefan cel Mare, din Capitală. Se afla pe scuter și plecase de la Spitalul Floreasca, unde a fost ca să-și scoată certificat medical. A trecut pe culoarea roșie a semaforului și a tăiat linia dublă continuă. În plus, conducea fără permis.

Cu doar șase ore în urmă, la ora 4.45, acesta a fost tras pe dreapta de un alt echipaj, pe Șos. Nordului, din București. Era băut și a refuzat să sufle în etilotest. Ba mai mult, i-a înjurat pe polițiști și a devenit agresiv. A fost încătușat și dus la IML pentru a i se recolta probe biologice.

Și aici a refuzat să dea sânge, dar până la urmă a acceptat să sufle în fiolă: avea 0,55 alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Brigada Rutieră unde i s-a întocmit dosar penal. Acum, a fost dus din nou la sediul Poliției se va alege cu al doilea dosar penal.   

ilie-nastase-politisti-scuter.jpg

ilie nastase, politisti
Polițiștii l-au urcat pe Ilie Năstase în mașină și l-au dus la Udriște
Loading...