Ilie Năstase o ameninţă pe Brigitte în ziua divorţului: «Nu îi las nici numele!»

ilie nastase.jpg

ilie nastase tinuta golden night
Ilie Năstase și-a făcut apariția la acest eveniment într-un costum negru, clasic, dar foarte elegant.
foto: Sorin Stana

A venit ziua cea mare pentru Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt. Miercuri (26 septembrie) cei doi se vor prezenta în faţa judecătorilor pentru a pune capăt mariajului. Procesul de divorţ a fost intentat de brunetă.

Relaţia lui Ilie Năstase cu Brigitte se apropie de final. Cei doi soţi de pregătesc de divorţ, deşi au mai încercat până acum să se despartă de câteva ori, tenismenul fiind cel care s-a opus. În seara de dinaintea înfăţişării la tribunal, Brigitte a vorbit despre sentimentele care au încercat+o în cei opt ani de căsnicie.  

"De vreo trei zile sunt într-o depresie. E foarte greu. Mi-am dorit să divorţez. Totul a început în 2016 când m-am operat de tumori la plămâni. M-am trezit singură pe un pat de spital, fără Ilie lângă mine. Am avut o prietenă cu mine, dar nu pe el. Ilie tăaia o panglică aici în Otopeni, în timp ce eu urcam pe masa de operaţie de la Viena. Atunci mi-am reevaluat viaţa. După ziua mea de 40 de ani, am plecat la Timişoara şi am început o relaţie cu Cătălin Cazacu. De la el mi se trage toată povestea cu despărţirea mea de Ilie. Eu m-am îndrăgostit foarte tare de el. Am plecat în martie de la Ilie Năstase. El a fost persoana pentru care am plecat de acasă şi am crezut că cu el îmi voi reface viaţa. Cătălin mai umbla cu cineva şi am văzut asta după ce i-am pus detectivi. Ne-am certat. Ilie l-a ameninţat. A ieşit un scandal foarte urât anul acesta de 1 mai. Atunci Ilie Năstase l-a văzut pe Cătălin. De când i+am recunoscut că mă îndrăgostisem de el, devenise obsedat de Cătălin", a povestit Brigitte la Antena 1.      

Replica lui Ilie Năstase nu a întârziat să apară. Intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Ilie Năstase a dezvăluit că vrea să divorţeze, dar nu îi lasă numele soţiei. 

"Eu sunt de acord. Nu o să îi las nimic, eu nu am copii cu ea şi nu am de ce să îi las. Nu îi las nici numnele. Nu mai vreau circul ăsta care a fost. Nu mă interesează. Nu am nicio treabă. E puţin urât să vii cu o zi înainte de divorţ să faci circ. Anul trecut erai cu Cazacu. Dacă nu vrei să îmi dai divorţul poate se supără Corneliu (n.r. actualul ei iubit). Fata cu care sunt are foarte bun simţ şi vrea să se termine mai întâi şi apoi intrăm în relaţie. (...) Numele nu i-l dau.  Te-am chinuit eu un an? Tu m-ai chinuit opt! Vă rog să mă scuzaţi, eu merg să mă culc", a spus Ilie Năstase în direct la "Xtra Night Show".

  

Loading...

Citește și

  • Nu doar Ilie Năstase este liniştit şi fericit lângă noua sa iubită, ci şi Brigitte lângă noul ei partener. Celebra brunetă a fost surprinsă de fotoreporterii Click! alături de musculosul plin de tatuaje care se ocupă să-i îndulcească zilele. L-a integrat atât de bine în viaţa ei, încât recent a înnoptat cu el în apartamentul din Mamaia primit de la Ilie.

  • Brigitte Năstase a fost nevoită să se mute din casa în care a locuit cu Ilie, fostul tenismen spunându-i să-și facă bagajele și să părăsească vila, așa cum aceasta a mărturisit. Deși Brigitte are un nou iubit, petrecându-și chiar și vacanța alături de el, este încă vizibil afectată de relația eșuată dintre ea și Ilie, care, la rândul lui, și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Deși divorțul dintre cei doi încă nu a fost pronunțat, se pare că despărțirea este una definitivă, de această dată.