Ilie Năstase: «Ne-am împăcat și o aștept pe Brigitte acasă»

12-ilie-nastase-45.jpg

Fostul jucător de tenis a apelat la puşculiţă şi la şarm pentru a-şi convinge soţia să renunţe la divorţ

A şters din nou cu buretele nenumăratele trădări şi s-a împăcat cu Ilie Năstase, chiar în Săptămâna Mare. Deşi, de Paşte, cei doi nu au fost împreună, căci Nasty a rămas la Bucureşti, iar senzuala lui nevastă s-a aflat, alături de fiica ei, în Franţa, la Disneyland, pentru a-şi încărca bateriile, cuplul şi-a făcut planuri de viitor.

Brigitte Năstase (41 de ani) susţinea, săptămâna trecută, că a fost înşelată din nou de soţul ei, cu care se află în divorţ. Din câte a lăsat să se înţeleagă, Ilie ar fi ”tradus-o” cu o tânără jurnalistă în vârstă de 24 de ani. Prin urmare, lucurile s-au inflamat din nou, mai ales că, pe parcursul relaţiei de zece ani, fostul jucător de tenis ar fi înşelat-o în nenumărate rânduri.

12-vila.jpg

Ilie deţine o vilă de un milion de euro, în Cartierul Primăverii. El speră ca Brigitte să revină în căminul conjugal

De prima lui amantă, Brigitte ar fi aflat chiar în preajma nunţii din 2013, fiind la un pas de a renunţa la cununia religioasă, iar în 2016 cei doi înregistrau un alt scandal, din cauza altei femei, o anume Cici din Piteşti. Deşi bărbatul căruia îi jurase credinţă până la moarte i-a făcut numai belele, Brigitte a decis să-l ierte pe Ilie Năstase şi să-i mai dea o şansă de Paşte, cu atât mai mult cu cât se confruntă şi cu alte probleme,  mama ei fiind internată.

12-102.jpg

Brigitte şi fiica ei au fost de Paşte la Paris

”Îl iubesc şi nu pot să trăiesc fără el”, le-ar fi spus Brigitte prietenelor ei, înainte de vacanţă la Disneyland Paris, alături de fiica ei, Sara, în vârstă de 11 ani, unde au văzut personaje celebre din desene animate, castele viu colorate sau focuri de artificii. Astăzi vor reveni în ţară, iar Nasty este optimist: ”Eu şi Brigitte ne-am împăcat. Din păcate, de Paşte nu am fost împreună. Ea a fost la Paris, eu am luat lumină cu fetele mele. Mâine (n.r: miercuri) urmează să revină în ţară. Ştiu că vrea să-şi facă o casă. Am discutat şi despre revenirea în căminul conjugal, casa din Primăverii în care locuiesc eu, însă vom vedea, în perioada următoare ce se va întâmpla”, ne-a spus Ilie Năstase.

Cu toate acestea, până în prezent, Brigitte încă nu a renunţat la procesul de divorţ, al cărui termen a fost amânat de magistraţi din cauza faptului că bruneta a omis să completeze actele necesare din dosar.  

Peste un milion de euro valorează vila situată în cartierul Primăverii deţinută de fostul mare tenisman român Ilie Năstase. Situată în aproapierea statuii Aviatorilor, casa are etaj şi mansardă şi a fost renovată chiar de Brigitte, soţia sa. În 2012, bruneta a convocat o echipă de muncitori pe care i-a pus să renoveze locuinţa lui Ilie fix după modelul celei din Paris, iar în 2016 a redecorat tot interiorul după ultima modă din acest domeniu. Ilie Năstase este vecin cu Dan Diaconescu  şi Mircea Lucescu.

Ilie s-a speriat atât de tare când şi-a dat seama că Brigitte e decisă să divorţeze de el, încât, în ultimele două luni, el a devenit practic umbra ei. A răsfăţat-o cu cine romantice, dar şi cu buchete imense de flori. Iar luna trecută, când Brigitte şi fiica lui vitregă au fost invitate la emisiunea ”Aici eu sunt vedeta”, el a stat în public. A râs, a aplaudat şi şi-a afişat cu acest prilej, şi verigheta de pe inelar, semn că nu vrea să divorţeze. În plus, prezenţa lui le-a purtat noroc, căci au fost desemnate câştigătoarele ediţiei respective.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1