Ilie Năstase: „M-am dus în casă să îi iau toate lucrurile pe care eu i le-am cumpărat”

ilie-nastase.jpg

Ilie Nastase
Ilie Nastase
foto: CLICK!

Scandalul dintre Ilie și Brigitte Năstase ia proporții. De la faza „pe amanți”, acum s-a ajuns la faza “dosare penale”. Brigitte, aflată în Turcia, îl acuză pe Ilie Năstase că a intrat în casa ei din Pipera și că i-a furat pantofi, genți și tablouri, asta în timp ce Ilie se apără să spune că el se afla la mare. Mai mult, se pregătește de o vacanță în Italia.

Ce spune poliția

Marți, 7 august, în jurul orei 15.00, un bărbat, posibil șoferul Brigittei Năstase, a anunțat la numărul unic de urgențe 112, că în urmă cu o oră, un bărbat ar fi pătruns în casa din Pipera și ar fi furat mai multe bunuri din casa soției lui Ilie Năstase, fără să spună dacă tenismanul ar fi fost hoțul, ne-a informat Poliția Ilfov.

La ora furtului, în casă se afla bona filipineză, care nu vorbește românește și nu a spus prea multe, după cum au aflat reporterii Click!

Poliția Ilfov s-a deplasat la fața locului și a făcut cercetări. Din spusele bonei a rezultat că din casă ar fi fost furate încălțăminte scumpă, posibil haine, o valiză ticsită cu poșete de firmă, două parfumuri scumpe, două tablouri, precum și cheile de la un imobil din Mamaia. ”Poliția Ilfov a fost sesizată de un bărbat, marți, 7 august, în jurul orei 15.00, prin 112 că într-o casă din localitatea Pipera ar fi fost pătruns un bărbat care a sărit gardul și a intrat în printr-un geam rămas deschis. Acesta ar fi luat mai multe bunuri, după care a dispărut. Poliția Ilfov a făcut cercetări la fața locului și a început o urmărire in rem (n.r. a faptei). Domnul Ilie Năstase a fost contactat telefonic și citat, fără însă a fi suspect ori urmărit de Poliție. Și doamna Brigitte Năstase a fost contactată telefonic pentru că este necesară o sesizare a părții vătămate. Aceasta a comunicat că se află în vacanță până săptămâna următoare. În acest moment, nu există o sesizare formulată în legătură cu jaful din locuința din Pipera a doamnei Brigitte Năstase, deci nu este nimeni cercetat, ci doar fapta”, ne-a comunicat Anne Maria Ciolcă, de la Poliția Ilfov.

brigitte-nastase-turcia.jpg

Brigitte Nastase
Brigitte ne arată ce bine se simte în Turcia, cu noua ei viaţă
foto: arhivă personală

Ce spune Brigitte

„Pentru că astăzi au apărut foarte multe versiuni ale incidentului petrecut în casa mea din Pipera, doresc să dau următoarele lămuriri:
Faptul că mi s-au sustras bunuri din locuința proprie, dobândită după semnarea partajului, și care îmi aparține exclusiv, nu este lucrul care mă deranjează, ba mai mult, îmi dau seama că din punctul dânsului de vedere, valoarea relației noastre a constat în 9 perechi de pantofi Valentino, 4 genți foarte renumite și câteva tablouri cu semnătură.
Ceea ce mi se pare de neiertat și nu pot admite este faptul că o femeie de 50 de ani a fost terorizată și a îndurat un adevarat calvar psihic, aceasta suferind un atac de panică, fiind nevoie de intervenția echipajului de urgență.
Faptul că în lipsa mea (eu aflându-mă în Turcia) s-a intrat în casă, sărindu-se gardul și apoi pe geam, este șocant să se întâmple încă în 2018. Mai ales atunci când toate acestea sunt din partea persoanei cu care ai împărțit cele mai frumoase momente timp de 7 ani”.

ilie_nastase.jpg

ilie nastase scandal politisti
Ilie Năstase se pregătește de vacanță după tot acest scandal
foto: Click!

Ce spune Ilie Năstase

Contactat de Click!, Ilie Năstase ne-a spus versiunea lui: “Eu am intrat în casa mea, pe care i-am cumpărat-o eu. Nu este vreo plângere la poliție din partea nimănui, așa cum se zice. Știu că plângerea se face în scris, ea este plecată acum în Turcia, cu altul, deci nu are cum să facă acest lucru. Nu am mai vorbit deloc cu ea, după cele întâmplate. Eu m-am dus în casă să îi iau toate lucrurile pe care eu i le-am cumpărat, nu altceva: gențile, parfumurile, toate alea eu i le-am cumpărat. Mă pregătesc să plec zece zile în Italia, pentru că am treabă, ăsta este concediul meu.
Nu știu dacă mai există vreo cale de împăcare cu Brigitte, nu știu ce să zic, nu mai înțeleg nimic, nici pe Brigitte nu o înțeleg. Menajera de ce să se sperie? Mă cunoștea, eu veneam în fiecare seară pe acolo”.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Nu s-a zgârcit deloc la bani! Brigitte a terminat de mobilat vila din Pipera, iar rezultatul este demn de revistele de specialitate.Totul a costat enorm, însă preţul a fost ultima problemă a brunetei. Pentru cele trei case pe care le deţine, Brigitte a băgat sute de mii de euro ca să le amenajeze.

  • S-a ales cu două dosare penale într-o singură zi, o amendă de 2.300 de lei şi imaginea şifonată, însă Ilie Năstase nu a găsit sprijin la soţie. Brigitte a sărit ca arsă şi s-a dezis de el când a auzit că o înşeală. Singura care i-a ţinut isonul în această situaţie a fost fosta nevastă, Amalia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1