Ilie Năstase le dă fetelor sale o pensie alimentară uriașă

2-3-bd-2-4col.jpg

Ilie Năstase nu se ocupă doar de partea financiară, ci îşi face timp să stea cu fetele, le duce la film sau le scoate la îngheţată

După ce a fost jignită în repetate rânduri de fosta nevastă a lui Ilie Năstase, iată că Brigitte a decis să nu mai ia poziţia de mut. Bruneta a vorbit despre modul în care Amalia îl şantajează pe Nasty şi despre suma exorbitantă pe care acesta i-o plăteşte pentru întreţinerea celor două fiice.

Brigitte (40 de ani) nu iartă! După ce a pus-o la respect pe fosta amantă a lui Ilie Năstase (70 de ani), acum procedează la fel şi cu fosta lui nevastă, respectiv Amalia, femeia cu care tenismanul are doi copii: Alessia (14 ani) şi Emma (11 ani). Deşi nimeni nu bănuia că timişoreanca ar întâmpina probleme tocmai cu aceasta, iată că după şapte ani de când împarte aceeaşi casă cu fostul mare sportiv, s-a hotărât să vorbească fără ocolişuri despre patimile pe care le-a îndurat.

“Eu am acceptat toate porcăriile acestei femei. De la jignirile care mi-au fost adresate, până la şantajul pe care-l face cu Ilie. De foarte multe ori, aud cum îl sună şi urlă în telefon: «Ce-i iei la curva aia, zdreanţa aia, 50 de Chaneluri, în loc să dai banii copiilor tăi?». L-a tot şantajat pe Ilie şi i-a zis în repetate rânduri că nu-i mai dă fetiţele. Eu am acceptat toate porcăriile pentru că am vrut ca Ilie să fie fericit, să se bucure de copiii lui, dar în ultima perioadă nu am putut să tac”, a declarat Brigitte Năstase, pentru Click!

Mai mult, bruneta a ţinut să precizeze că-şi cumpără singură poşetele şi că Amalia a primit întotdeauna o pensie alimentară colosală pentru fete. „Anul trecut, Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte ea, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, ne-a mai spus Brigitte.

2-3-bd-1-tifetz-inalt-270.jpg

Brigitte e supărată că fosta soţie a tenismanului o vorbeşte de rău

 

Contactată telefonic, Amalia Năstase ne-a declarat: „Eu nu comentez niciodată detaliile personale ale vieţii mele, cu atât mai mult ale lui Ilie Năstase”.

Suma pe care Năstase o dă în tranşe sau o dată pe an nu este stabilită de judecători, întrucât el nu a vrut să fie constrâns de reguli, aşa că a convenit să le dea fetiţelor cât e necesar pentru o viaţă lipsită de griji, un trai de prinţese, însemnând vacanţe, studii, cadouri sau haine de cea mai bună calitate. Are balta peşte, mai ales că în anul trecut, conform americanilor de la Celebrity Net Worth, un site specializat in estimarea averilor starurilor, Ilie Năstase ocupa locul 38, cu o avere estimată la 15 milioane de euro.

Ilie şi Brigitte, împreună de 7 ani

A fost dragoste la prima vedere. În 2010 s-au cunoscut, iar de-atunci fostul mare tenisman i-a cerut să se mute la el, ea locuind în Timişoara. Deşi între ei este o diferenţă de vârstă de aproape 31 de ani, asta nu i-a împiedicat să se iubească, iar în noiembrie 2013 să facă o nuntă de pomină la cel mai luxos hotel din Poiana Braşov, iar printre invitaţi s-au numărat Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Hagi. Şi Brigitte este mamă. Din relaţia cu Octavian Sfăt aceasta are un băiat pe nume Robert, în vârstă de 16 ani, iar din căsnicia cu Ovidiu Torj are o fetiţă, Sara, de 8 ani. 

Năstase - 4 soţii, cinci copii şi 2.500 de femei

2-3-bd-nastase-cu-sotia-din-74.jpg

Ilie, alături de prima soţie, Dominique Grazia
Foto: Guliver/ Getty Images

În cartea sa autobiografică, Năstase recunoştea că i-au trecut prin pat circa 2.500 de femei. Doar cu patru a ajuns la altar. În 1972 s-a căsătorit cu modelul belgian Dominique Grazia şi au avut un mariaj de zece ani. Atunci s-a născut fiica lor Nathalie. În 1984, Năstase a mers la altar cu actriţa Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas şi Charlotte. După 14 ani cei doi au divorţat.

2-3-bd-ilie-nastase-acasa-amalia-copil.jpg

Năstase, împreună cu Amalia şi primul lor copil

Cea de-a treia soţie a fost Amalia Teodorescu, de care a divorţat în 2010, după 7 ani de căsnicie şi 14 de relaţie. Cei doi au împreună două fiice, Emma şi Alesia. Brigitte este a patra soţie a zburdalnicului Nasty. Şi, probabil, ultima!

 

Loading...