Ilie Năstase, decis să facă naveta pentru fetele lui. Unde se mută Amalia Năstase cu Emma și Alessia

10_10-foto-guliver-gettyimages.jpg

Ilie Năstase se înţelege bine cu Amalia, mama celor două fetiţe, Emma şi Alessia
Foto: Guliver Gettyimages

Viaţa poate lua întorsături nebănuite. Ilie Năstase (72 de ani) a primit cu tristeţe vestea că Emma şi Alessia, fiicele lui din căsnicia cu Amalia, vor să studieze în America. El ne-a spus că, atunci când va fi mistuit de dor, se va urca în avion, dar că speră ca şi fetele să-l viziteze, în vacanţe. Din păcate, toţi cei cinci copii ai ”Regelui tenisului” locuiesc în străinătate.

Ce mari s-au făcut fetele lui Ilie Năstase! Fostul tenisman are două adolescente superbe din căsnicia cu Amalia (43 de ani). Emma (13 ani) şi Alessia (16 ani)  sunt eleve la Şcoala Americană şi îşi doresc să studieze la universităţi mari de peste Ocean. Sunt deştepte, frumoase, cunosc limba engleză la perfecţie, motiv pentru care mama lor le susţine dorinţa de a aborda un alt tip de sistem de învăţământ, care le va ajuta pe viitor să aibă o carieră de succes. În plus, Amalia a cântărit această situaţie pe toate părţile şi s-a gândit şi la varianta de a se muta definitiv în America pentru a fi mai aproape de fetele sale.

10_copil-1.jpg

Nathalie Năstase (42 de ani) e patroană de local în Canada

Bineînţeles, alături de actualul ei soţ, Răzvan Vasilescu, şi de băieţelul pe care îl au împreună, Toma, de aproape patru anişori. Ilie Năstase (72de ani) este dispus şi el să facă sacrificii, de dragul fiicelor. Contactat de Click! Nasty ne-a spus: ”Copiii mei sunt bine indiferent unde se vor afla. Dacă ele vor să studieze peste Ocean, atunci eu am să fac naveta în America, o să merg mai des cu avionul. Sau, dacă vor să mă vadă, vor veni ele la mine, în vacanţe”, a comentat celebrul fost jucător de tenis.

Ele sunt eleve la Şcoala Americană

Ilie plăteşte o pensie de întreţinere destul de consistentă pentru Emma şi Alessia, în jur de 300.000 de euro: ”Anul trecut (n.r.:2016), Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte Amalia, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, declara în  Brigitte Năstase, acum doi ani, cu puţin timp înainte de divorţul de Ilie. După despărţire, Ilie s-a îndrăgostit de Ioana Simion, o brunetă focoasă, cu care doreşte să-şi unească destinele, în această vară. Iar Brigitte face spactacol la ”Ferma” cu Florin Pastramă, spre disperarea iubitul ei, Cornel Oană, pe care l-a lăsat dădacă în vila ei din Pipera. În plus, acesta se ocupă şi de magazinul ei de haine din mall. Cornel a anunţat că a părăsit-o pe iubita infidelă, care deşi se lăuda că citeşte zilnic Biblia, a păcătuit la show-ul de la PRO TV. 

 

Şi ceilalţi trei copii locuiesc în străinătate

10_doar-el.jpg

Nicholas (30 de ani) se află la New York

Ilie a iubit cu patos și din aceste povești de dragoste, din anii tinereții, el are alți trei copii. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, cu care Nasty s-a căsătorit la 26 de ani. În acea perioadă, Ilie Năstase a devenit tată. Fiica lui, Nathalie Năstase (42 de ani), trăieşte în Canada, unde lucrează la un restaurant, şi e necăsătorită. 

10_charlotte.jpg

Charlotte (28 de ani) se află la New York

Apoi, Ilie Năstase s-a iubit cu Adelaide Alexandra King, împreună cu care i-a înfiat  pe Nicholas (30 de ani) şi pe Charlotte (28 de ani), aflați în grijă mamei lor, la New York.  Nicholas a venit în România, într-o scurtă vizită, în 2013, la ziua de naștere a celebrului său tată. Charlotte este de profesie designer vestimentar, dar și-a încercat norocul și ca ziaristă. Ilie îi vede destul de rar, însă păstrează legătura cu ei prin Internet.

Loading...

Citește și