Ilie Năstase are un bebeluş în familie. Ce fericită e iubita lui!

iubita-ilie-nastase.jpg

iubita ilie nastase
Ioana Simion este topită după nepoţica ei
foto: arhivă personală

În febra pregătirilor pentru nunta care va avea loc în august, Ilie Năstase are parte de vești bune. Ioana Simion, viitoarea sa soție, a devenit bunică la vârsta de doar 43 de ani. Nora brunetei a născut o fetiță superbă, care a primit numele de Anastasia.

Nathalie (40 de ani), Emma (12 ani), Alessia (15 ani), Nicholas (32 de ani) și Charlotte (29 de ani) sunt copiii lui Ilie Năstase, din trei căsnicii, iar de câteva zile, fostul mare tensiman a intrat și în categoria bunicilor, întrucât fiul iubitei sale a devenit tătic. Ioana Simion, bruneta constănțeancă pe care Ilie o va lua de soţie peste cinci luni, are un fiu de 20 de ani din prima căsnicie, iar acesta a devenit tătic la începutul săptămânii. Nora Ioanei a născut la maternitatea din Constanța, o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Anastasia. ”Sunt foarte fericită! Da, sunt bunică la 43 de ani, sunt o bunică tânără și mă bucur de acest eveniment din familia mea”, ne-a spus logodnica lui Ilie Năstase. Bruneta a făcut o poză cu nepoțica sa, a publicat-o pe reţelele sociale și a primit foarte multe aprecieri și felicitări.

ilie_nastase_si_ioana_simion2.jpg

ilie nastase
Ilie Năstase și-a refăcut deja viața după divorț. El are o relație cu Ioana Simion
Foto: Arhivă Click

Când se însoară Ilie Năstase cu iubita tânără

Îmbracă pentru a cincea oară costumul de ginere!  De nouă luni, Ilie Năstase trăieşte o poveste de dragoste alături de o brunetă din Constanţa, pe care se pregăteşte să o ducă la altar, iar reporterii Click! au aflat toate detaliile legate de nunta anlui 2019. Astfel, marele eveniment  a fost stabilit în funcţie de două criterii cu mare însemnătate pentru ei. Atât cununia civilă, cât şi cea religioasă, au fost fixate în ziua în care s-au văzut pentru prima dată, respectiv 8 august,  în locul în care s-au întâlnit, şi anume pe malul mării. La vremea respectivă fostul tenisman se afla în proces de divorţ cu Brigitte, iar o lună mai târziu a devenit burlac şi în acte. ”Da, este adevărat, ne vom căsători într-o zi cu însemnătate pentru noi, când împlinim un an de relaţie. Pe 8 august 2018 ne-am întâlnit la mare, iar pe 8 august 2019 ne vom căsători. Ambele cununii vor avea loc în aceeaşi zi: mai mult decât actele, pentru mine este extrem de importantă cununia religioasă”, a declarat viitoarea doamnă Năstase, pentru Click! Petrecerea de nuntă va fi una restrânsă, la care vor participa doar cei apropiaţi, familia, rudele şi prietenii lor.

Loading...

Citește și

  • Se însoară pentru a cincea oară! După 8 ani de mariaj tumultuos între Brigitte (41 de ani) şi Ilie Năstase (72 de ani) şi un divorţ tacit de doar 10 minute, acum 5 luni, renumitul tenisman o ia de soţie, cu acte, pe actuala iubită, Ioana Simion (43 de ani).

  • Nu doar Ilie Năstase este liniştit şi fericit lângă noua sa iubită, ci şi Brigitte lângă noul ei partener. Celebra brunetă a fost surprinsă de fotoreporterii Click! alături de musculosul plin de tatuaje care se ocupă să-i îndulcească zilele. L-a integrat atât de bine în viaţa ei, încât recent a înnoptat cu el în apartamentul din Mamaia primit de la Ilie.