Ilie Năstase are o nouă iubită: «Soţia mea e prin Turcia cu un iubit. Să stau ca prostul să mă uit?!»

ilie_si_brigitte.jpg

Ilie Năstase și Brigitte și-au găsit alți parteneri
Foto: Mihai Ionescu

Ilie Năstase a fost surprins recent în timp ce se săruta cu o domnișoară, după ce relația cu cea care încă îi este soție, Brigitte, a ajuns la final. Deși cei doi au anunțat divorțul în urmă cu mult timp, acesta nu a fost încă finalizat, iar situația amoroasă dintre ei a fost cu suișuri și coborâșuri, Ilie și Brigitte fie fiind văzuți în tandrețuri, fie „războindu-se” în noi scandaluri mediatizate. Cert este că amorul dintre cei doi s-a stins definitiv în momentul în care Brigitte a anunțat că are un nou iubit.

Ilie Năstase nu a stat nici el mult pe gânduri și încearcă în prezent să-și refacă viața, alături de o nouă „cucerire”. Tenismenul a fost surprins de cei de la Spy News în momentul în care era în tandrețuri cu respectiva domnișoară iar, ulterior, le-a oferit jurnaliștilor sursei anterior menționate și o declarație în care explica în ce relații se află cu cea pe care a numit-o „șoferița” lui. Cei doi s-au bucurat unul de compania celuilalt la restaurant, după care Ilie se pare că a invitat-o pe femeie și în locuința sa. Mai mult decât atât, fostul tenismen a scos din portbagajul mașinii și un bagaj de dimensiuni mari, lucru care ar putea indica faptul că „îndrăgostiții” s-au mutat deja împreună. 

„Am sărutat-o? Eu credeam că ea m-a sărutat pe mine. Eu am fost înainte cu mai multe domnişoare, nu ştiu care este ultima cu care am fost. Arăta bine, nu? Eu mă încurc cu femei urâte?! Dânsa este şoferiţa mea. Am angajat-o şoferiţă, că eu nu am voie să conduc pentru că eu nu am permis. (..) După poze vă daţi seama dacă este iubită sau şoferiţă. O fi iubită, nu ştiu. Poate şi mai mult o să fie, nu ştiu.

Divorţul este peste o lună. În momentul în care cineva bagă divorţ, nu mai ai nicio treabă. Dar pe soţia mea aţi văzut-o că e prin Turcia cu un iubit? Eu ce să fac? Să stau ca prostul pe aici să mă uit?! Eu nu prea pot la vârsta mea să fac nimic, doar să ţin pe cineva de mână, cel mai mult pot să sărut pe cineva. Eu nu pot să fac nimic, mi-a trecut timpul. Doar pot să admir o domnişoară şi să fiu drăguţ cu ea, atât. Mie îmi place ca eu să fiu cele care ia legătura cu ele, nu ele.

Ne-am văzut o dată. Dacă eu mă văd cu o persoană asta nu înseamnă că e iubitul sau iubita mea. Ne-am sărutat prieteneşte. N-am mai sărutat pe buze de...ăhăăă, demult. Noi nu ne-am simţit buzele, am fost aproape de buze. Doar am întrebat-o dacă a fost bună mâncarea”, a declarat Ilie Năstase. 

Loading...

Citește și

  • Ilie Nastase

    Scandalul dintre Ilie și Brigitte Năstase ia proporții. De la faza „pe amanți”, acum s-a ajuns la faza “dosare penale”. Brigitte, aflată în Turcia, îl acuză pe Ilie Năstase că a intrat în casa ei din Pipera și că i-a furat pantofi, genți și tablouri, asta în timp ce Ilie se apără să spune că el se afla la mare. Mai mult, se pregătește de o vacanță în Italia.

  • După apariția unui nou scandal furtunos între Brigitte și Ilie Năstase, soția tenismenului a decis să „calmeze apele” prin intermediul unei scrisori deschise, adresate actualului ei soț- deoarece divorțul dintre cei doi se află încă în pronunțare, iar în acte încă apar ca fiind căsătoriți. După ce Brigitte a anunțat că a început o nouă relație, vestea l-a făcut pe Ilie să-i „confiște” soției lui câteva dintre bunurile aflate în casa ei din Pipera. Deși vedeta s-a declarat nemulțumită de incident, evenimentul fiind reclamat chiar și la poliție, se pare că acum Brigitte este cea care își cere iertare de la fostul tenismen.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1