Ileana Badiu, în scandal cu mama unei adolescente! Ea la 17 ani filma în sânii goi

ileana_popescu.jpg

ileana badiu scene sex
Ileana Badiu avea 17 ani în filmul "Un hotel de lux"
foto: captură video

Ileana Badiu a uitat vremurile de rebeliune de la 17 ani. Deunăzi, vedeta intrat într-un conflict pe reţelele sociale cu mama unei adolescente, care s-a nimerit să vadă ce a scris fosta prezentatoare tv pe profilul ei despre o fată ce poza sexy în oglindă la sala de sport. Supărată, femeia i-a cerut socoteală vedetei noastre şi a făcut-o să se întoarcă în timp, în vremea liceului, când culmea, nici ea nu era tocmai uşă de biserică.

 

Ileana Badiu ( 44 de ani) s-a aflat în postura lupului moralist fără să se gândească prea mult la adolecenţa ei extrem de agitată. Femeia de afaceri a recunoscut în repetate rânduri că şi-a trăit rebeliunea în perioada liceului, supărându-şi de multe ori părinţii. Se ruja excesiv, purta ojă neagră şi nu lua pe nimeni prea mult în serios. Uitând parcă aceste detalii din viaţa personală, fosta vedetă tv a povestit pe contul ei de Instagram un episod de la sala de fitness în care personajul principal este o adolescentă.     

ileana_badiu-sala.jpg

ileana badiu fitness
Ileana Badiu are 44 de ani şi "mănâncă" sport pe pâine
Foto: arhivă personală

"La sală lângă mine, o fată frumoasă de 17 ani îşi făcea selfie din ăla cu buzele ţuguiate şi abdomenul supt...eu am vrut să surprind că am telefonul asortat cu aparatele de tortură", scrie ironic Ileana Badiu, care adaugă descrierii o imagine cu ea în care apare pozată în oglindă cu picioarele mult prea "relaxate".

captura_instagram.jpg

ileana badiu discutie mama adolescenta
Ileana Badiu, într-un schimb acid de replci cu mama adolescentei despre care a povestit pe Instagram
foto: captură Instagram

La scurt timp după această remarcă, vedeta noastră s-a trezit cu replica mamei adolescentei de la sală, căreia nu i-a picat bine deloc povestea Ilenei Badiu. "Wow! Senzațional! Sunt eu, mama țuguiatei. Sunt sigură că toți am făcut la 17 ani chestii stupide și ne-am bucurat că cei de lângă noi nu le-au împărtășit sau tu nu, niciodată ? Oricum, ceea ce e «inspirațional» pentru mine este că a mea ținea picioarele apropiate", a fost mesajul femeii, care a făcut-o din nou pe Ileana Badiu să reacţioneze.

Ileana Badiu a filmat scene nud la 17 ani 

Au trecut 27 de ani de când fostul model, Ileana, pe atunci Popescu, apărea în scene interzise minorilor. Este vorba despre filmul ”Hotel de lux”, cu Irina Petrescu și Ștefan Iordache în roluri principale. Pelicula urmăreşte povestea unui tânăr şef de sală ambiţios care încearcă să înnoiască ambianţa dintr-un restaurant aflat în incinta unui hotel de lux.

ileana_badiu-film.png

ileana badiu scene sex
În fiIm, leana Badiu este surprinsă într-o scene fierbinte cu iubitul ei Laurenţiu
foto: captură video

Ileana este sora bărbatului, dar nu acest lucru este important, ci secvenţele în care ea apare în sânii goi, în timpul unei partide de amor fierbinte. Nici ea nu era pe atunci majoră. Avea fix 17 ani, iar apariţia ei în film i-a supărat teribil pe părinți.

ileana_-badiu_scene.png

ileana badiu scene sex film un hotel de lux
Ileana Badiu, într-o scenă de sex din filmul "Un hotel de lux" (1992), în regia lui Dan Piţa
foto: captură video

Însăşi Ileana a povestit că tatăl ei, medicul Popescu, nu i-a mai vorbit trei luni. Şi când în liniştea de la Sala Palatului în seara premierei s-a auzit o uşă care se închidea, vedeta noastră a ştiut că pe uşa aceea plecase tatăl ei. 

 

Citeşte şi:

 

Naşa Ileana Badiu, pregătită pentru nunta Andreei Berecleanu! 

Ileana Badiu, în război cu nutriționiștii. ”Dieta prescrisă de dr. Tivadar mi-a distrus viața”

 

Loading...

Citește și

  • ileana badiu  catalin badiu nunta

    Un cuplu care atrage inevitabil toate privirile. Asta formează de 13 ani, Ileana Badiu cu medicul Cătălin Badiu, şedul Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Universitar. Cei doi se cunosc de la grădiniţă şi s-au căsătorit în urmă cu 9 ani. Vedeta şi soţul ei sunt părinţii unui băieţel superb, pe nume Sasha, pe care îl iubesc amândoi nebuneşte.

  • ileana badiu sarcina divort dinu pescariu chirurg catalin badiu

    Ileana Badiu (40 de ani), fosta soţie a tenismenului Dinu Pescariu, a trecut prin grele încercpări până să rămână însărcinată. Blonda a povestit că nu ia fost uşor deloc să conceapă un copil, mai ales că medicii o anunţaseră că nu va putea niciodată să aibă moştenitori. Când a aflat că este gravidă, a crezut că trăieşte un adevărat miracol.