Îl vezi la "Asia Express", dar el face show la circ. Uite-l pe iubitul lui Ruby în arenă!

ruby_si_robert.jpg

ruby iubit robert asia express
Ruby şi iubitul ei Robert au slăbit împreună 12 kilograme la Asia Express
Foto: arhivă personală

Ruby și iubitul ei, Adrian Robert Grigoriță, au participat recent la reality-showul „Asia Express” (Antena 1), însă puțini știu cu ce se ocupă cu adevărat tânărul care s-a remarcat în ipostaze fierbinți alături de artistă, în videoclipul melodiei „Stinge lumina”.

În urmă cu şapte ani, Ruby (30 de ani) filma videoclipul piesei „Stinge lumina” cu un tânăr dansator bine făcut, alături de care a pus în scenă câteva mişcări interzise minorilor. La scurt timp după ce au terminat de filmat acel videoclip, cei doi au devenit iubiți. De atunci, Adrian Robert Grigoriţă (31 de ani) a devenit și dansatorul solistei, care şi-a părăsit iubitul impresar pentru Robert. Anul trecut, el a primit două angajamente interesante, ambele pentru televiziuni rivale.

Iubitul lui Ruby a ratat finala „Ninja Warrior”, dar a prins-o pe cea de la „Asia Express”

Primul job a fost la „Ninja Warrior” (PRO TV), unde a încercat să-şi depăşească limitele și să lupte pentru premiul cel mare. Nu a ajuns în finală, însă s-a făcut remarcat. Al doilea proiect a fost în „Asia Express” (Antena 1), unde a participat alături de Ruby anul trecut, pe micul ecran fiind, în continuare în concurs, întrucât emisiunea e înregistrată. Se zvonește că ar fi ajuns cu iubita lui până în finală. Însă până acolo a trecut prin nenumărate aventuri și situații neprevăzute.

adrian-robert-ninja-warrior-pro-tv-iubit-ruby.jpg

Adrian Robert Grigorita
Adrian Robert Grigoriţă este un pachet de muşchi

„Fac sport în fiecare zi. Pune-mă să alerg o săptămână și nu e o problemă. Dar am nevoie de mâncare și aici știu că va fi pentru mine marea provocare. De asta am început să consum cantități mai mici față de cum eram obișnuit, ca organismul să înceapă să se obișnuiască”, a povestit el înainte de a pleca cu iubita lui în Sri Lanka și India, unde s-a filmat showul anul trecut. În această aventură, Ruby și iubitul ei au dus dorul mâncării de acasă și au slăbit în „Asia Express” cinci, respectiv șapte kilograme. Robert s-a confruntat și cu o toxiinfecție alimentară care a accelerat scăderea în greutate. Însă s-au descurcat admirabil!

robert-adrian-grigorita-iubit-ruby-circ.jpg

Robert (al treilea din dreapta), în arena circului

Robert Adrian face cascadorii și acrobații la circ

Deși toată lumea îl știe ca dansator alături de Ruby și de alte vedete, Robert Adrian Grigoriță are o altă profesie care i-a devenit pasiune: face cascadorii și acrobații. El poate fi văzut în aceste zile la Circul Metropolitan din București, în spectacolul „Bucuresti - J'e taime” alături de alți dansatori profesioniști. „Robert dansează cu mai mulți foști dansatori din baletul «Dansez pentru tine», însă are și alte angajamente pe care le face. E un profesionist care își face munca bine, însă are și alte pasiuni și face cascadorii și acrobații. Robert e foarte dedicat pasiunilor sale și ee mereu solicitat”, ne-au spus surse din apropierea tânărului care poate fi văzut în competiția de la „Asia Express”.

Loading...

Citește și

  • Devenit cunoscut odată cu apariţia sa nonconformistă în videoclipul piesei “Stinge lumina”, melodie cu care Ruby a făcut senzaţie în anul 2012, Adrian Robert îşi continuă drumul spre celebritate, participând la noi show-uri de televiziune.

  • ruby iubit robert asia express

    Un adevărat tur de forţă au făcut Ruby şi iubitul ei la "Asia Express". Cei doi au intrat împreună în concurs, s-au sprijinit reciproc, dar lipsa hranei şi-a lăsat amprenta asupra organismului lor. Slăbiţi, Ruby şi Robert au strâns din dinţi ca să meargă mai departe. La final, au constatat că experienţa le-a adus 12 kilograme mai puţin.