Ieri a câştigat «Ferma vedetelor», azi face nuntă cu premiul de 50.000 €

2-3-neatza-1.jpg

Tania Popa (45 de ani) și Veaceslav Damian (34 de ani) împlinesc azi un deceniu de iubire şi vor face chef la restaurantul de la Teatrul Elisabeta
Foto: OK! România

Premieră la “Ferma vedetelor”! Pentru prima oară în istoria show-ului, câştigătoare a ieşit o femeie, iar fericita e actriţa Tania Popa, care l-a învins în finală pe actorul Cătălin Neamţu. Click! a anunţat deznodământul încă de luna trecută, iar acum vă spunem că premiul de 50.000 de euro are o destinaţie precisă: Tania Popa va face petrecerea de nuntă cu soţul ei, Veaceslav Damian.

Tania Popa a intrat în „Ferma vedetelor” (PRO TV) la începutul lunii aprilie, însă filmările au avut loc anul trecut, în primăvară, aşa că tot ce am văzut pe micul ecran au fost înregistrări. Pe actriţă am întâlnit-o recent la un eveniment monden şi am intervievat-o despre fericitul eveniment care urmează să aibă loc în viaţa ei: petrecerea de nuntă cu bărbatul care îi este alături de un deceniu şi cu care s-a căsătorit pe fugă, civil şi religios, dar fără să îmbrace rochia de mireasă.

  • Click!: Tania, se zvoneşte că vei fi mireasă la 45 de ani.

Tania Popa: Da, pe 18 mai (n.r. azi), eu şi Veaceslav facem 10 ani de când ne-am căsătorit, pe fugă, şi n-am apucat să facem petrecerea. Aşa că o facem acum, o să fie petrecerea de nuntă şi, în sfârşit, o să fiu şi eu mireasă!

  • Ai deja o domnişoară de onoare, pe fiica ta, Daria (18 ani).

Uite că nu m-am  gândit la acest lucru, trebuie să-i fac şi ei ţinută. Mai e puţin şi am atâtea detalii de pus la punct… Vrem să fie o petrecere cu tematică şi să ne simţim bine! 

 

2-3-neatza-2.jpg

La “Ferma vedetelor” a fost unul dintre cei mai competitivi concurenţi
  • Am auzit că îţi faci singura rochia.

Evident, pentru că am un atelier de modă şi o să o croiesc singură. Materialul este un roz pal, pudrat. La vârsta mea o să fiu foarte feminină. 

2-3-neatza-3.jpg

Câştigătoarea de la „Fermă”, alături de zbirul nea Raţă
  • Anul trecut, când ai fost în “Ferma vedetelor”, ai reuşit să slăbeşti câteva kilograme bune. 

Am slăbit, însă cred că cel mai puţin dintre toţi concurenţii! Pentru că am fost foarte, foarte fericită, m-am simţit în elementul meu şi nu am suferit decât după copii şi familie. Cred că de aceea nu am slăbit prea mult. Eu vin din Republica Moldova, însă doar vara mergeam la bunici, la ţară, unde mă simţeam extraordinar de bine. Cred că în străfundul meu sufăr foarte mult după pământ, de aceea m-am simţit minunat la fermă. 

2-3-neatza-4.jpg

Cei doi finalişti, alături de Monica Bârlădeanu: Cătălin Neamţu şi Tania Popa
  • La televizor te-am văzut la “Ferma vedetelor”, dar la teatru unde te găsim?

Am spectacole la Teatrul Naţional, la Elisabeta, la Metropolis, la Café Teatru Godot. Fanii mă mai pot întâlni şi pe stradă, şi la mine, la atelier. 

  • Am aflat că tu şi soţul tău veţi construi, pe un teren, o casă pentru bătrâni. 

Noi în fiecare an luăm teren, apoi îl dăm, luăm altul… Avem ceva în plan, dar momentan n-aş vrea să-mi trâmbiţez ideile. Aş vrea să fac o casă de vacanţă pentru bătrâni. Aşa cum mi-ar plăcea mie să fie. Pe asta o să mă axez în următorii ani.

  • Ce ai face cu premiul de la “Ferma Vedetelor”?

Aş investi în bunăstarea familiei mele. Aş vrea să fiu mai relaxată. Când voi ajunge la pensie nu aş vrea să mă gândesc cu ce voi trăi.

S-au căsătorit la o săptămână după ce s-au cunoscut

2-3-neatza-5.jpg

Veaceslav, Tania şi cei doi copii ai familiei: Daria şi Slavic
foto: facebook

Tania Popa are o poveste de dragoste ca în filme. Veaceslav Damian este cel de-al treilea soţ al ei, cu care are un băieţel de 9 ani, Slavic. Din primul mariaj o mai are pe Daria, o adolescentă superbă, care se pregăteşte de bacalaureat. “L-am cunoscut pe Veaceslav când ne-am căsătorit şi când am făcut şi copilul. În 2008. Ne-am căsătorit civil după o săptămână de când ne ştiam, cred că la starea civilă am aflat care e numele lui de fapt, pentru că nu cred că-mi spusese. La două luni am rămas însărcinată cu Slavic. Am făcut cununia religioasă cu o săptămână înainte de botez şi n-am mai făcut nici un fel de nuntă, a fost doar un botez cu prietenii. Şi atunci mi-a tot promis: «Lasă, când ne reînnoim jurămintele, la zece ani, facem nuntă». El poate spera că nu prindem zece ani, dar îl bag la cheltuieli!”, povestea Tania Popa într-un interviu pentru revista “OK! România”.

Click! spune

Pentru prima oară în istoria reality-show-ului difuzat de PRO TV, câştigătoarea premiului de 50.000 de euro este o femeie. La Cocani a câştigat George Vintilă, în Cipru a ieşit învingător Paul Ipate, iar acum, la Porumbacu de Sus (Sibiu), pe premiul cel mare a pus mâna Tania Popa.

Loading...