Reacția Mariei Dragomiroiu după ce a înlocuit-o pe Stela Popescu în reclamele la celebra farmacie!

alexandru-arsinel-si-stela-popescu.jpg

alexandru arsinel, drama, viata, suferea, femei, stela popescu
Alexandru Arșinel a făcut un cuplu pe scenă cu Stela Popescu mai bine de 40 de ani

Este iubită de toți românii, așa cum era și Stela Popescu, este artistă, apare la televizor, are o imagine curată, o iubește camera și are un zâmbet de milioane. Iată cine este noua vedetă care a bătut palma cu “farmacia inimii”!

După ce anul trecut Stela Popescu ne-a părăsit brusc, pe 23 noiembrie, la 81 de ani, celebra farmacie cu care actrița avea un contract de imagine, de ani buni, şi-a retras toate reclamele de la radio, din TV, din presă. Au dispărut până și afișele stradale şi, implicit, și cele cu Alexandru Arșinel (78 de ani), căci actorul și partenera lui de scenă formau un cuplu și în spoturile publicitare, nu doar la teatru. Gestul de a retrage din spațiul audio-vizual toate spoturile și printurile publicitare a fost cât se poate de firesc, iar reprezentanții farmaciei au și transmis un mesaj în care anunțau regrete profunde pentru dispariția Stelei Popescu.

Pe posturile TV au rămas doar Nico (48 de ani) şi Adrian Enache (51 de ani), iar ulterior l-am văzut în spoturi noi la “farmacia inimii” și pe Cristi Simion (43 de ani), actor la Teatrul “Constantin Tănase” și fost asistent al Andreei Marin la emisiunea „Surprize, Surprize”. Se pare că tânărul l-a înlocuit pe Alexandru Arșinel.

30264439_1711306662249437_3340685679486042112_n-1.jpg

Maria Dragomiroiu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, farmacie, contract, reclama, cine a inlocuit-o pe Stela Popescu
Maria Dragomiroiu este încântată de noua ei colaborare
foto: Facebook

După moartea Stelei, mulți s-au întrebat cine îi va lua locul celebrei actrițe și iată că în perioada Sărbătorilor Pascale am primit și răspunsul. În ultimele 4 zile, pe majoritatea posturilor TV, am putut vedea reclame la Catena cu Maria Dragomiroiu (62 de ani) în prim-plan, solista de muzică populară fiind extrem de carismatică, telegenică și potrivită pentru a transmite mesaje către consumatori. Contactată de Click!, îndrăgita interpretă de muzică populară ne-a explicat cum a luat naștere această colaborare-surpriză.

catena.jpg

Maria Dragomiroiu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, farmacie, contract, reclama, cine a inlocuit-o pe Stela Popescu
Spoturile cu Maria Dragomiroiu s-au difuzat de Paște la TV

„În 20 de ani nu am refuzat nici o ofertă. Din contră, am spus de fiecare dată că, având părul lung, aş fi cea mai în măsură să fac reclamă la produse de îngrijire pentru păr, de la şampoane, până la vopsea. Dar am primit oferte să fac reclamă unui lanţ de magazine, care promova ideea de a mânca sănătos şi româneşte. Iar acum am primit propunerea de a face reclamă, în perioada de Paşte, pentru farmacie. Este un proiect foarte frumos, suntem la început, aşa au hotărât ei şi eu am fost de acord. Ne vom mai întâlni după Paşte şi vedem dacă vom mai continua. Am fost bucuroasă şi onorată că am fost aleasă şi sper să fie un contract de lungă durată. Ei au ales cântecul meu şi au hotărât să facă altceva decât a fost până acum, ceva pentru sufletul şi inima românilor de pretutindeni. Iar eu am răspuns cu toată inima şi a ieşit ceva foarte frumos, căci am primit zeci de telefoane cu felicitări de la prieteni şi cunoscuţi”, ne-a povestit Maria Dragomiroiu.

Contactat de Click!, Alexandru Arşinel  n-a fost foarte darnic cu detaliile legate de contractul lui cu farmacia respectivă. „Ar trebui să-i contactaţi pe ei şi să-i întrebaţi. În ceea ce mă privește, probabil va fi o perioadă în care voi avea o pauză, ca să se „uite” de cuplul meu cu Stela Popescu. Ar fi dureros pentru mulţi să mai vadă acele reclame la televizor”, ne-a spus şi actorul Alexandru Arşinel.       

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1