Iată cine este Lupu, concurentul de la Exatlon! La asta nu te-ai fi așteptat

1.jpg

lupu, exatlon, concurent
Lupu s-a dovedit a fi unul dintre concurenții de temut de la Exatlon
Citeste tot despre: 

Sunt tineri, sportivi, au ambiție, dar și mult timp liber la dispoziție. Astfel că frații Lupu nu au stat prea mult pe gânduri și s-au înscris pe rând la emisiuni care s-au dovedit extrem de urmărite de public. Unul la Supravețuitorul, altul la Exatlon.

Frații ”Dinamită”, după cum sunt porecliți în Ploiești, orașul în care locuiesc, vor să se îmbogățescă de pe urma reality show-urilor cu mare priză la public.

Vorbim despre Lucian, poreclit Zapp, și Ștefan, cunoscut drept Lupu. Primul dintre ei a participat în 2016 la emisiunea Supraviețuitorul, difuzată de Pro Tv.

A petrecut 44 de zile în jungla din Filipine, timp în care i-au fost testate la maximum forțele psihice și fizice.

S-a dovedit a fi cel mai puternic dintre toți cei 18 concurenți intrați în bătălia pentru 100.000 de euro și a câștigat. A plecat acasă cu banii, dar și cu faima de care a avut parte.

2.jpg

lupu, lucian zapp, frati, exatlon, supravietuitorul
Lucian Zapp a câștigat probă după probă la Supraviețuitorul
Zapp de la „Supraviețuitorul” este fratele lui

Fratele său mai mic, Ștefan, vrea să-i calce pe urmă. S-a înscris la castingul pentru Exatlon, emisiune difuzată de Kanal D, și a intrat de curând în echipa „Războinicilor”, în locul lui Bogdan care a ales de bunăvoie să plece acasă.

Încă de la început a arătat că este un concurent puternic și a reușit să câștige mai toate bătăliile directe cu „Faimoșii”, chiar și în fața lui Vladimir Drăghia, unul dintre cei mai buni atleți din show.

Echipa lui se bazează pe el și nu ezită să-l arunce în joc atunci când e mare nevoie de puncte. Premiul pus în joc este tot de 100.000 de euro, bani care se vor duce la cel care se va dovedi că este cel mai puternic concurent de la Exatlon.

Ștefan Lupu pe numele lui întreg a practicat arte marțiale full contact și este la fel de agil ca fratele său, Zapp.

3.jpg

lupu, lucian zapp, frati, exatlon, supravietuitorul
Ștefan și Lucian sunt porecliți frații „dinamită”
Loading...