Iată ce familie frumoasă are actrița Paula Chirilă!

12-14.jpg

Alături de fiica ei, Carla

Actrița Paula Chirilă (45 de ani) e tare mândră de membrii familiei ei, postând poze din recenta vacanță la mare.

Vedeta s-a relaxat la malul mării și alături de fratele ei, Daniel, stabilit de mai mulți ani în Anglia, și pe care îl vede foarte rar. De curând, el, soția Monica și cei doi copii ai lor au revenit în țară și i-au făcut o vizită. Paula și fiica ei, Carla (10 ani), au fost extrem de încântate de surpriză: „Mi-a făcut o vizită cu toată familia.

12-15.jpg

Cu Daniel, fratele ei, și cu nepoțica

Daniel și Monica au venit cu copiii lor, Maria și Paul, care este botezat după mine. Nepoțica are 8 ani, nepoțelul, 5. Îi văd foarte rar, o dată pe an. Au fost și ani când nu ne-am putut vedea, pentru că eram foarte ocupată și nu puteam să merg la ei în vizită, dar anul acesta s-au oprit și la mine, în drumul lor prin țară”, ne- a spus  Paula Chirilă, cu emoție în glas.

Loading...
 
 

Citește și

  • paula chirilă

    Paula Chirilă, în vârstă de 44 de ani, este una dintre actrițele apreciate atât pentru dedicarea cu care își face meseria, cât și pentru jovialitatea de care dă dovadă în cadrul emisiunilor de divertisment la care participă. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Paula este o persoană care nu se lasă ușor demoralizată de probleme. Recent, ea a trecut prin momente dificile din cauza unor probleme de sănătate, însă a reușit să depășească cu bine impasul.

  • Îndrăgita actriţă pe care o ştiţi din serialul „Mangaliţa” (Antena 1) a avut parte în ultimii ani de schimbări importante în viaţa personală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1