Iată care sunt cele 5 piese cu care Roxen intră la Selecția Națională pentru Eurovision!

alcoholyou.jpg

Au fost lansate cele cinci piese care intră în Selecția Națională Eurovision 2020! Alcohol You, Beautiful Disaster, Cherry Red, Colors și Storm

Aşteptarea fanilor Eurovision a luat sfârşit - ei vor putea asculta, în premieră, cele cinci noi piese compuse pentru Roxen care vor intra în Selecţia Naţională din 1 martie de la Buzău! Piesele au fost deja urcate pe platforma YouTube și pot fi apreciate de către public.

„Alcohol You”, „Beautiful Disaster”, „Cherry Red”, „Colors” și „Storm” sunt cele cinci piese pe care Roxen le va cânta în Selecția Națională Eurovision, pe 1 martie. Juriul și publicul vor alege melodia câștigătoare, care va reprezenta România în mai, la Rotterdam. Fiecare piesă este reprezentată de câte un lyric video, iar săptămâna viitoare va fi lansat și conceptul Crystal Freckles Session, care redă sud o nouă formă vizuală cele cinci piese, dar și clipul internațional de prezentare a artistei.

Care sunt cele 5 piese cu care Roxen intră la Selecția Națională pentru Eurovision

Echipa de creativi din spatele celor cinci lyric videos lansate pentru piesele interpretate de Roxen este formată din Mihai Sighinaș și NGM Creative. NGM, duo-ul format din Bogdan Păun – regizor – și Alexandru Mureșan – D.O.P. – au coordonat întreg departamentul vizual. Filmarile au durat trei zile, iar artista a avut alaturi o echipă compusă din stiliști, make-up, hair stylists, graficieni, coregraf, dar și un coach.

De rezultatul final al acestei aventuri vizuale ne vom putea bucura la începutul săptămânii viitoare. Câteva imagini din aceste filmări au fost incluse și în cele cinci lyric videos ce însoțesc lansarea oficială a pieselor înscrise în cursa pentru Rotterdam.

Despre piese și compozitorii lor

Alcohol You

„Alcohol You” este o piesă cu o linie melodică hipnotizantă, acompaniată de un set de versuri pătrunzătoare, care te poartă într-o adevărată călătorie inițiatică. Melodia poate fi privită ca un traseu pe care ascultătorul îl parcurge împreună cu Roxen printr-un întreg spectru de emoții: tristețe, disperare, speranță, culminând cu o victorie asupra propriei noastre fragilități și nesiguranțe. Piesa e un autentic imn al iubirii universale.

De muzică și producție s-a ocupat Viky Red, un producător tânăr și foarte talentat, care a mai lucrat cu Mark Stam, AMI și Alina Eremia. Totodată, el este „responsabil” pentru producția piesei „Ce-ți cântă dragostea”. „Roxen este extrem de talentată și e o bucurie să lucrezi cu ea. Pune suflet în tot ceea ce face și simte fiecare vers și linie ale pieselor pe care le cântă”, a spus Viky Red. Textul piesei Alcohol You a fost compus de Ionuț Armas și Breyan Isaac.

Beautiful Disaster

„Beautiful Disaster” este scrisă și produsă de Alexandru Cotoi, Breyan Isaac și Julie Frost – producători de talie internațională, câștigători de premii Grammy și Golden Globe, care au colaborat cu artiști precum Madonna, Ed Sheeran, David Guetta, Nicki Minaj, Wiz Khalifa, Black Eyed Peas, Pitbull, Avicii și mulți alții.

Fiind un compozitor și producător „cameleonic”, Alexandru Cotoi a reușit să ajungă în fruntea topurilor de muzică pop, urban rock și dance, adunând peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Piesa Beautiful Disaster îți dă o stare specială, pe care nu o ai de multe ori. E deosebită, exprimă foarte multe lucruri, pe care doar astfel le poți înțelege și asimila”, a spus Alex Cotoi.

Colors

„Colors” este scrisă și produsă de Alexandru Cotoi, Breyan Isaac, Julie Frost  – muzicieni recunoscuți la scară internațională, câștigători de premii Grammy și Golden Globe. Un imn pop care combină elemente retro cu tema iubirii văzute din mai multe unghiuri, „Colors” reușește să fie un amestec muzical perfect armonios. 

Cherry Red

„Cherry Red” este o piesă foarte ritmată, cu o infuzie latino savuroasă. Ea îi va trimite pe toți cu gândul direct spre un peisaj de vară, eliberator. Sentimentele evocate de această melodie sunt de înălțare, de relaxare – o atmosferă de vacanță exotică la care sunt rezervate doar biletele de dus. De producția piesei s-au ocupat Sebastian Barac și Marcel Botezan – cunoscuți sub numele de „Marco & Seba”, dar și Costel Domințeanu. Muzica a fost realizată de cei trei deja menționați – Sebastian Barac, Marcel Botezan, Costel Domințeanu, alaturi de Theea Miculescu, ce a compus si textul piesei.

Storm

De linia melodică și de producția piesei s-a ocupat Viky Red, interpret, producător și DJ, dar cel mai important e că face toate aceste lucruri la cel mai înalt nivel. A participat din postura de artist în cadrul mai multor festivaluri internaționale din România, Ucraina și Franța. Își spune PAX, un acronim de la „Paradise Auxiliary”. Dacă va fi nevoit să aleagă un instrument preferat, atunci răspunsul lui va fi: „Orice cu clape!”.

„Storm” este scrisă și compusă de Minelli, cântăreață, compozitoare și textieră din România, care și-a început cariera artistică în trupa Wassabi, ulterior colaborând cu nume importante din industrie, precum Marco&Seba, Markus Schulz, Vanotek, DJ Polique, Filatov & Karas, Arnold Palmer sau Follow your Instinct.

Piesa “Mariola”, compusă și interpretată de Minelli, a ajuns în vârful topurilor de la radio, TV, Spotify, Shazam în mai multe țări din regiune. De asemenea, ea a mai compus piesa „Addicted”, semnată de SICKOTOY, respectiv „Touch Me”, a Antoniei.

Loading...

Citește și

  • Larisa Roxana Giurgiu sau Roxen (20 de ani), pe numele de scenă, a fost desemnată de un important juriu, format din compozitori şi din solişti de top, să ne reprezinte, anul acesta, la Eurovision. Vestea nu a fost pe placul unor artişti, pe motiv că nu are experienţă scenică, dar ea şi-a propus să demonstreze că buturuga mică poate răsturna carul mare, având un optimism molipsitor.

  • Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020, la Rotterdam, iar pregătirile sunt în toi. Tânăra artistă lucrează aproape zilnic la piesele pe care le va interpreta la Selecția Națaională de la Buzău. Deși a fost deja aleasă ca reprezentantă a țării noastre, iată că mai are de trecut o etapă - alegerea piesei. Roxen va urca pe scena de la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, pe 1 martie, unde va interpreta cele 5 opțiuni muzicale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1