Iat-o pe Ioana Tufaru la serviciu! Ce rol a jucat la Teatrul Evreiesc

ioana_tufaru_machiaj.jpg

ioana tufaru
Ioana Tufaru, în cabina de machiaj de la Teatrul Evreiesc

Bucurie mare în familia Ioanei Tufaru care sâmbătă a avut premiera la Teatrul Evreiesc cu piesa „Scripcarul pe acoperiș”. Fiica regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru a ajuns la vârsta de 40 de ani să îi calce pe urme în ceea ce privește partea profesională a celebrilor ei părinți. Ioana Tufaru a jucat sâmbătă în piesa de teatru „Scripcarul pe acoperiș” la Teatrul Evreiesc.

Ioana Tufaru și-a trăit visul cu ochii deschiși în weekend-ul trecut! Vedeta a jucat în piesa „Scripcarul pe acoperiș” ca vânzătoare de pește. Contactată de Click!, Ioana Tufaru ne-a spus că în acele momente de glorie cel care i-a fost aproape a fost partenerul ei. „A fost super totul, a fost fix cum am visat. Luca, fiul meu, nu a fost pentru că nu are răbdare, piesa a durat trei ore și jumătate. Așa că a venit doar Ionuț (n.r- iubitul Ioanei) și a fost foarte încântat de prestația mea”, a declarat Ioana Tufaru pentru Click!.

ioana_tufaru_ok.jpg

ioana tufaru
Ioana Tufaru a avut rolul unei vanzătoare de pește

Ioana Tufaru a repetat trei luni pentru piesa de teatru

De asemenea, Ioana Tufaru a dorit să își exprime satisfacția și pe contul ei de Facebook cu privire la realizarea profesională: „Au fost trei luni de muncă, grele și obositoare, azi tragem linie, trei luni frumoase cu oameni frumoși. Trei luni în care Teatrul Evreiesc de Stat a fost a doua mea casă, iar actorii lui au fost ca o a doua familie, o experiență frumoasă de care sincer îmi va fi dor. Mulțumesc tuturor oamenilor frumoși cu care am lucrat în aceste trei luni. Mulțumesc în primul rând regizorului Andrei Munteanu pentru că a avut încredere și m-a primit în această minunată echipă ar fi multe persoane cărora trebuie să le mulțumesc pentru această frumoasă experiență trăită. Îmi va fi dor de diminețile în care mă trezeam să plec la repetiție, azi tragem linie și ieșim la rampă cu premieră! Vă așteptăm cu drag!”.

Citește și:

Cum arată acum Ioana Tufaru, după ce a slăbit 70 kg

Fata Andei Călugăreanu trăiește din cerșit! Ioana își crește copilul din mila vedetelor

Loading...

Citește și

  • Ioana Tufaru (40 de ani) este pusă pe fapte mari! Fiica regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru a slăbit spectaculos, astfel că deja a trecut la rochii cu câteva numere mai mici. A scăpat de 70 de kilograme, dar tot nu se lasă până nu mai dă jos alte 20. Ea ne-a dezvăluit micile secrete care au ajutat-o să se privească cu drag în oglindă.

  • Surpriză! Ioana Tufaru şi-a găsit un loc de muncă, la 40 de ani, colaborarea cu Teatrul Evreiesc de Stat rotunjindu-i veniturile cu 200 de lei. Primeşte lunar un ajutor social de 600 de lei, iar iubitul ei câştigă 1.500 de lei, însă aceşti bani sunt insuficienţi pentru cheltuielile casei, cu atât mai mult cu cât sunt şi părinţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1